Επέκταση και της Schalke 04 στα esports

Ακόμη ένας αθλητικός οργανισμός που μπαίνει δυναμικά στον χώρο των esports

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ακόμη ένας αθλητικός οργανισμός που μπαίνει δυναμικά στον χώρο των esports

Elements2016EUSpring

Η εφτά φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας, Schalke, αγόρασε το spot των Elements στα LCS μέχρι το summer split του 2016. Τέτοιο γεγονός δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει καθώς και πολλοί άλλοι από τον χώρο του αθλητισμού έχουν επενδύσει στα esports με μεγάλο παράδειγμα τον Rick Fox, πρώην παίκτη του NBA, που έχει την δική του ομάδα.

Το roster των Elements έχει αλλάξει και όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας έχει ως εξής: στο botlane θα βρίσκεται ο Rasmus «MrRallez» Skinneholm με τον Hampus «sprattel» Abrahamsson ως marksman και support αντίστοιχα. Οι δύο solo laners θα είναι ο Etienne «Steve» Michels στο toplane και ο Jérémy «Eika» Valdenaire στο midlane. Για να συμπληρωθεί η πεντάδα των Elements στο jungle θα βρίσκεται ο Berk «Gilius» Demir.

Η ομάδα των Elements βρισκόταν πάντα μια ανάσα πριν τον αποκλεισμό στα LCS αφού η απόδοση της δεν είναι αρκετή ώστε να γίνει top-tier ομάδα ακόμα και αν είχε έναν πάρα πολύ καλό mid laner όπως ο Froggen, ο οποίος τώρα παίζει στου Echo Fox. Τα συμβόλαια των παικτών των Elements λήγουν τον Οκτώβριο και δεν έχει τεθεί ζήτημα ανανέωσης ακόμα.

Περισσότερα νέα για το League of Legends