Η ομάδα των AD FINEM μας κάνει περήφανους

Ακριβώς το ίδιο τίτλο θα διαλέγαμε αν κέρδιζε το τελευταίο παιχνίδι και πήγαινε Φιλιππίνες

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ακριβώς το ίδιο τίτλο θα διαλέγαμε  αν κέρδιζε το τελευταίο παιχνίδι και πήγαινε Φιλιππίνες

Απίστευτες στιγμές χάρισε η ομάδα των AD FINEM σε όσους αγαπάνε τα esports και ειδικότερα όσους παρακολουθούν την Ελληνική esport σκηνή. Για όσους λόγω διακοπών δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει, τα λιοντάρια όλες αυτές τις μέρες μάχονταν παθιασμένα για το όνειρο στα προκριματικά του Manila Major. Όλοι τους είχαν «ξεγραμμένους» από τους ομίλους κιόλας μιας και η «σταχτοπούτα» όπως αναφερόταν στο reddit έπεσε στον όμιλο με τα μεγαθήρια.
group

Προς έκπληξη όσων δεν ήξεραν το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, όχι μόνο άφησαν εκτός ομάδες όπως οι Virtus Pro και οι Team Spirit αλλά τελείωσαν και πρώτοι στον όμιλο φωτιά.
Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωναν εδω. Τα πέντε λιοντάρια ξεκίνησαν εκπληκτικά και στα playoffs.
playoffs

Και ενώ οπαδοί είχαν μαζευτεί στα Bits and Bytes Ακαδημίας, οι παίκτες από μία σουίτα στην Ουκρανία δίναν τον υπερπάντων αγώνα στον τελικό με τους Team Empire τους οποίους είχαν πετάξει με 2-0 στο loser brackets.
Οι Ρώσσοι όμως ήταν αυτοί που γέλασαν τελευταίοι καθώς επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι και με score 3-2 πήραν την πτήση για Φιλιππίνες!

SSaSpartan, Madara, ThuG, SkyLark και MaybeNextTime σας ευχαριστούμε για τις συγκλονιστικές στιγμές και θέλουμε να σας δούμε στο TI6.

 

Images from wiki

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Gamer since: 1983