Αποχωρεί ο Forg1ven από τους H2K

Φήμες θέλουν τον Έλληνα marksman, Forg1ven, να φεύγει από τους H2K

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Φήμες θέλουν τον Έλληνα marksman, Forg1ven, να φεύγει από τους H2K forg1ven

Ο Κωνσταντίνος «Forg1ven» Τζωρτζίου μετά από ένα φανταστικό run που είχε με την ομάδα του, τους H2K, ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως πρέπει να αποχωρήσει. Το κλίμα μεταξύ του Τζωρτζίου και της ομάδας ήταν τεταμένο, αφού μετά την ήττα στα series ενάντια στους Fnatic ο Έλληνας παίκτης έκανε λόγο μέσα από ένα post στο Facebook, λέγοντας πως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό, καθώς η ομάδα του τον κράτησε πίσω.

Ο τελευταίος μήνας ήταν δύσκολος για τους H2k ,όχι μόνο επειδή από top-tier ομάδα έχασαν τη θέση τους στους τελικούς του split, αλλά και γιατί κατέληξαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Ο λόγος που οι H2K στην ουσία έδιωξαν τον Forg1ven, δεν έχει να κάνει ούτε με τον χαρακτήρα του, αλλά ούτε και με την τοξικότητα του ως παίκτη, όπως είχε γίνει με άλλους οργανισμούς. Η διοίκηση σε συνομιλία με τους παίκτες και τον προπονητή κατέληξαν πως ο Έλληνας marksman δεν ταιριάζει με την υπόλοιπη ομάδα αγωνιστικά, ανεξαιρέτως του γεγονότος πως έχει καλές φιλικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Επίσης, η ομάδα είπε πως θα ψάξει άμεσα αντικαταστάτη, ο οποίος θα παίξει στο summer split και φημολογείται πως το πρώτο όνομα στη λίστα είναι το ad carry της Team Huma, Anil «HolyPhoenix» Isik. Ωστόσο, οι H2K έχουν υπ’όψιν τους και μερικά άλλα ad carry από την Ευρώπη.

Αναμφίβολα, ο Forg1ven είναι ένα από τα καλύτερα ad carry της δύσης και σίγουρα μπορεί να βρει μια ομάδα να διαγωνιστεί και να εκπληρώσει τους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από τα Worlds. Έχει όμως να εκπληρώσει τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, για την οποία έχει πάρει εξάμηνη αναβολή. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε έναν από τους καλύτερους marksmen της Ευρώπης, που τώρα είναι free agent.

Περισσότερα νέα για το League of Legends