Ημερομηνία κυκλοφορίας για World of Warcraft Legion

Το νέο expansion του World of Warcraft θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και μαζί του θα έρθουν εκδόσεις με πολλά καλούδια

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το νέο expansion του World of Warcraft θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και μαζί του θα έρθουν εκδόσεις με πολλά καλούδια

warcraft

H Blizzard ανακοίνωσε πως το έκτο expansion του ξακουστού MMO, World of Warcraft, θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

Το Legion συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την άφησε το Warlords of Draenor, καθώς ο Gul’ dan επιτήθετε στο Azeroth με τη βοήθεια του Burning Legion. Όσοι προ παραγγείλουν το παιχνίδι παίρνουν ένα instant level-100 character boost, μαζί με early access για κλάση Demon Hunter.

Κατά τη διάρκεια του early access θα μπορέσετε να πάτε τον Demon Hunter σας μέχρι το επίπεδο 100, ενώ θα έχετε και πρόσβαση στην αρχική περιοχή της κλάσης στο Merdum.

Το Legion θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα είναι η κανωνική και η άλλη η digital deluxe edition. Η κανωνική θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, αλλά και σε δισκάκι, ενώ θα σας δίνεται και η επιλογή να κάνετε αναβάθμιση στην digital deluxe.

Η τιμή της κανωνικής έκδοσεις θα κυμαίνετε στα 50€, ενώ η digital deluxe θα κοστίζει περίπου 70€. Όσο για το περιεχόμενο της digital deluxe, θα περιλαμβάνει ένα mount/pet για το World of Warcraft, ένα mount για το Heroes of the Storm, εξοπλισμό για το Diablo 3 και πορτρέτα για το Starcraft 2.

Επίσης, θα κυκλοφορήσει και μία συλλεκτική έκδοση, που θα περιλαμβάνει όλα όσα θα έχει η digital deluxe, μαζί με ένα art book, ένα behind-the-scenes ντοκιμαντέρ μέσα σε δύο δισκάκια, soundtrack και ένα mousepad. Η τιμή του θα είναι γύρο στα 90€.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.