Οι ηττημένοι των Playoffs

Αποκλείστηκαν οι H2K μαζί με τους FNC και Immortals

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αποκλείστηκαν οι H2K μαζί με τους FNC και Immortals

eu

Πρωτοφανής ήττα για τους H2K, που πιστεύαμε πως θα κλείδωναν εύκολα μια θέση στον τελικό. Όπως βλέπουμε κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού αντιμετώπισαν τους Origen σε ένα επεισοδιακό best of five, με τις δύο ομάδες να κάνουν το 2-2 και τους H2K να μειώνουν την διαφορά που έχτισαν και τελικά να χάνουν από τους OG του xPeke με 3-2.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα highlights του πρώτου ημιτελικού μεταξύ H2K και OG.

Οι H2K θα παλέψουν για την τρίτη θέση ενάντια στους Fnatic. Απογοητευμένος ο Κωσταντίνος «Forg1ven» Τζωρτζίου από το αποτέλεσμα, σε μήνυμα που άφησε για τους fan του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook και μας έδειξε πως είναι «συνηθισμένος» στο να έρχεται τρίτη ή τέταρτη η ομάδα του. Οι μεγάλοι νικητές του best of five, Origen, θα αντιμετωπίσουν τους G2 για να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Η ομάδα του xPeke φαίνεται έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους και δεν θα παραιτηθεί τόσο εύκολα. Μένει όμως να δούμε πως θα τα πάνε ενάντια στους επιβλητικούς G2 Esports.

Ο άλλος ημιτελικός μεταξύ FNC και G2 Esports ήταν κάπως πιο «καθαρός» αφού οι G2 κέρδισαν με score 3-1 την ομάδα του Rekkles. Οι Gamers2 μας έχουν συνηθίσει σε ένα πολύ επιθετικό style παιχνιδιού και αυτό ακριβώς μας έδωσαν, κάνοντας skirmish σε όλο τον χάρτη πολλές φορές και σαν πεντάδα κατάφεραν τα βάλουν το best of five στους δικούς τους ρυθμούς, αφήνοντας λίγα περιθώρια αντίδρασης στους Fnatic. Στα games είδαμε ανταλλαγή πυρών από τις ομάδες που αλληλοσκοτώνονταν σαν να έπαιζαν κάποιο deathmatch. Τελικά αυτό ευνόησε τους G2, οι οποίοι κλείδωσαν την νίκη και έχουν μια θέση στον τελικό ενάντια στους OG.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα highlights του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ G2 Esports και FNC.

Στη άλλη άκρη του ωκεανού είδαμε τους Immortals να χάνουν με score 3-0 από τους TSM. Οι Immortals είχαν την πρώτη θέση στο Spring split με score 17-1, φαντάζει σχεδόν απίστευτο το πως έχασαν από τους 9-9 TSM που μετά την αποχώρηση του Dyrus δεν είναι και στην καλύτερη τους φόρμα. Πρακτικά οι Immortas έχασαν το παιχνίδι μόνοι τους, αφού επέλεξαν να παίξουν ένα triple ad carry composition με τον Huni ναι παίζει Lucian στο top lane και τον Pobelter να διαλέγει Corki στο mid. Το pick του Pobelter δεν ήταν καθόλου παράξενο, αφού έχουμε δει αυτόν τον champion πολλές φορές στο midlane. Η επιλογή του Huni όμως, ίσως ήταν καθοριστική για να χαθεί το πρώτο παιχνίδι. Οι λάθος επιλογές δεν σταμάτησαν εκεί όμως, καθώς ο Pobelter αποφάσισε να παίξει Urgot στο mid για το δεύτερο game και για αυτή την επιλογή του ασκήθηκε κριτική από πολλούς. Αυτά τα δύο games μας έδειξαν πως οι Immortals βασίστηκαν στο early game για να κερδίσουν το παιχνίδι χρησιμοποιώντας τα τρία ad carry. Το ίδιο πλάνο είχαν στο μυαλό τους και για το επόμενο game και για αυτό τον λόγο έκαναν pick τον Urgot. Σε αυτό το meta όμως, που το παιχνίδι είχε επιταχυνθεί και το late game ήρθε γρηγορότερα, έγινε σαφές πως αφού δεν απέκτησαν σημαντική διαφορά στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο να κάνουν come back στο game αργότερα

na

Οι TSM όπως φάνηκε αξίζουν που θα είναι στον τελικό ενάντια στους Counter Logic Gaming και μάλλον θα απολαύσουμε άλλο ένα el classico. Οι Immortals θα αντιμετωπίσουν την Team Liquid για την τρίτη θέση. Είναι αδιανόητο το πως οι Immortals «πούλησαν» την πορεία τους στα playoffs και στην ουσία χάλασαν όσα είχαν φτιάξει με το 17-1 score που είχαν στα LCS.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα highlights του best of five μεταξύ Immortals και TSM.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends