Άγνωστο το μέλλον της OnTop: Εκτός ο R1ou!

Μέσα από το stream του ανακοίνωσε χτες ο αγαπημένος μας Στέλιος Αθανασιάδης

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μέσα από το stream του ανακοίνωσε χτες ο αγαπημένος μας Στέλιος Αθανασιάδης, γνωστός ως R1ou, ότι αποχωρεί από την ομάδα OnTop.119

Μια περίεργη ημέρα για την ελληνική σκηνή του League of Legends έφτασε. Οι φήμες ήταν πολλές και ο κόσμος δεν ήξερε τι πρέπει να πιστεύει και τι όχι. Ο R1ou χτες λοιπόν, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τους OnTop.

Παίζοντας το παιχνίδι από τα 15 του και μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα, ήρθε η ώρα να αποχωρήσει καθώς δεν έχει κίνητρο για να συνεχίσει και επιπλέον, οι ανταγωνιστές του αποχώρησαν και αυτοί από την ελληνική σκηνή.

Όπως επίσης λέει ο ίδιος, στην Ελλάδα τα πράγματα δε πάνε καθόλου καλά και θα συνεχίσει σαν streamer και σαν μονάδα, δημιουργώντας νέο κανάλι και στο youtube και στο twitch.

Το απόσπασμα από το stream του μπορείτε να το δείτε εδώ!

Και κάπου εδώ, ας μου επιτραπεί να εκφέρω την προσωπική μου άποψη για τον Στέλιο. Πλέον μετά την αποχώρηση πολλών μεγάλων ονομάτων για τα δεδομένα της Ελλάδας από το competitive, ο R1ou κρατούσε ένα επίπεδο παλεύοντας μόνος. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί με  πολύ αγνές προθέσεις και σκέψεις και είναι πολύ λυπηρό για όλους να χάνει η Ελλάδα έναν τέτοιο παίχτη από την competitive scene της.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια! Όσο για τους OnTop όπως λέει και ο R1ou, κανείς δε ξέρει τι θα γίνει.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!