Αμφίβολος ο Pyth για το Columbus!

Όπως έγινε γνωστό, οι Ninjas in Pyjamas δεν θα έχουν στις υπηρεσίες τους

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Όπως έγινε γνωστό, οι Ninjas in Pyjamas δεν θα έχουν στις υπηρεσίες τους τον Pyth την πρώτη ημέρα του Columbus, καθώς υπάρχουν προβλήματα με την παραμονή του παίχτη στην Αμερική.1444559481.6339

Θα είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για το Counter Strike και τους Ninjas in Pyjamas, το Columbus MLG, στο οποίο η ομάδα εύχεται να έχει στην διάθεσή της, την δεύτερη έστω ημέρα, τον Pyth. Παραμένει όμως ακόμα άγνωστο εάν καταφέρει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο τουρνουά.

O Coach  “Threat” θα καλύψει το κενό του την πρώτη ημέρα, με τον Pyth να επανέρχεται στην ομάδα την δεύτερη μέρα. Πάντως οι κανονισμοί του τουρνουά δεν επιτρέπουν αλλαγές στα ρόστερ μετά την πρώτη μέρα και αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα, εκτός αν γίνει μια εξαίρεση.

Στο Reddit πάντως, γίνεται μια αναφορά για την πιθανότητα οι  NiP να παίξουν 4v5 το πρώτο παιχνίδι, το οποίο είναι μέσα στους κανονισμούς, για να μπορέσει ο Pyth να παίξει στην συνέχεια του τουρνουά. Αυτό βέβαια έχει και τα ρίσκα του καθώς η ομάδα μπορεί να πάει στα lower brackets.

Η ομάδα τώρα θα πρέπει να περιμένει μια επίσημη απόφαση από την Valve και τους διοργανωτές. Όπως και να έχει είναι μια άσχημη εξέλιξη για την ομάδα, που όμως θα παλέψει για το καλύτερο.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!