Αλλαγή και πάλι στους Giants!

Ο ουραγός του EU LCS, Giants, παίζει όλα τα χαρτιά του

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο ουραγός του EU LCS, Giants, παίζει όλα τα χαρτιά του μήπως αλλάξει κάτι από την άσχημη χρονιά και για αυτό προχώρησε σε εκ νέου αλλαγή του roster τουgiants_wallpaper_no_2_by_spoh89-d35y3bf

Έπειτα από αρκετές αλλαγές στο roster τους, οι Giants προχώρησαν σε μια ακόμα αλλαγή καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του LCS και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς. Αυτή την φορά η αλλαγή αφορά τον ρόλο του support με τον Godfred να αφήνει την θέση του στον παίκτη από την ακαδημία της ομάδας, Hustlinbeast.

Ο Godfred παρά την φοβερή του εμφάνιση το 2015 δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει φέτος. Η θέση της ομάδας πάντως παραμένει πολύ δύσκολη και είναι λίγες οι πιθανότητες να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Οι Giants αντιμετωπίζουν τους Origen και τους ROCCAT στην τελευταία εβδομάδα στο LCS. Η καλύτερη πιθανότητα για αυτούς είναι να τελειώσουν στην 9η θέση και να αποφύγουν το opening game του relegation tournament. Οι Team Huma και οι Copenhagen Wolves είναι οι 2 ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτό από το challenger series.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!