Έρχεται το Patch 1.27 για το Warcraft III

4 χρόνια μετά την τελευταία, επίσημη ενημέρωση του κλασικού strategy

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

4 χρόνια μετά την τελευταία, επίσημη ενημέρωση του κλασικού strategy, 1.26a, η Blizzard κυκλοφορεί το patch 1.27!

Patch 1.27

Σε μία κίνηση-έκπληξη προχωρά η Blizzard, αφού 4 χρόνια μετά το τελευταίο patch (1.26a – Μάρτιος 2011) του κλασικού strategy «Warcraft III», η Blizzard ανακοίνωσε την κυκλοφορία του patch 1.27 παγκοσμίως την Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 με ένα βίντεο Το βίντεο, που δεν δίνει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του patch, απευθύνεται, κυρίως, στο κινέζικο fanbase του παιχνιδιού με τον επικεφαλή της ομάδας κλασσικών παιχνιδιών, Robert Bridenbecker, να ανακοινώνει την ενημέρωση. Το πιο πιθανό είναι η ενημέρωση να βοηθά το παιχνίδι να τρέξει καλύτερα σε σύγχρονα συστήματα, όπως έγινε πριν λίγες ημέρες και με το Diablo II.

Στο βίντεο ο Robert Bridenbecker επισημαίνει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή, φουντώνοντας τις φήμες που θέλουν την κυκλοφορία νέου strategy στην σειρά Warcraft, καθώς με την επικείμενη κυκλοφορία της ταινίας «Warcraft» το καλοκαίρι και την κυκλοφορία του expansion set «Legion» για το World of Warcraft, το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο!

Γεννημένος το 1991, φανατικός gamer από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια μου μία δισκέτα με το πρώτο Mortal Kombat για υπολογιστή! Έκτοτε έχω παίξει από puzzle games μέχρι τα νεώτερα ΜΜΟ, ώντας ταγμένο fanboy της Blizzard! Πλέον μένω στο Groningen της Ολλανδίας, όπου του χρόνου ξεκινάω το Bachelor για Media Studies.