7 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε για το iPhone 7

Το iPhone 7 πρόκειται σύντομα να παρουσιαστεί..τι γνωρίζουμε;

Το iPhone 7 πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.. Τι γνωρίζουμε ήδη για αυτό;

xl_iphone6_test_t3-650-80

  •  Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο  

Τα iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S δόθηκαν στην κυκλοφορία, όλα τον μήνα Σεπτέμβριο. Από αυτό, μπορούμε να συμπεράνουμε πως και η νέα κυκλοφορία του iPhone 7 θα γίνει και αυτή τον ίδιο μήνα. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με μια «αξιόπιστη πηγή», η Apple μπορεί να φέρει το iPhone 7 νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να γνωρίζουμε σίγουρα αν κάτι τέτοιο θα ισχύσει. Τον Μάρτιο, πιθανότατα να λυθούν όλες οι απορίες μας καθώς θα υπάρξει ένα event της Apple, στο οποίο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δούμε για πρώτη φορά μοντέλο mini της Apple, το iPhone 7 Mini.

  • Θα Κοστίζει σχεδόν όσο το iPhone 6s

Το κόστος του νέου iPhone ακολουθεί σε γενικές γραμμές την ίδια «πορεία» με κάθε νέο μοντέλο της εταιρίας. Βάσει αυτού, υπολογίζεται πως το iPhone 7 θα κοστίσει περίπου το ίδιο με το σημερινό iPhone 6S.

  • Θα είναι διαθέσιμη μια καινούργια έκδοση IOS

xl_iPhone 6S rose gold-650-80

Τα προηγούμενα νέα iPhones έχουν αποσταλεί με νέες εκδόσεις iOS, οπότε περιμένουμε το iPhone 7 να έρθει με το iOS 10 (σε σχέση με το σημερινό iOS 9). Πολλές λεπτομέρειες για τα νέα χαρακτηριστικά στο iOS 10 δεν γνωρίζουμε, οπότε αναμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις.

  • Η οθόνη θα είναι πιο ευκρινής και χωρίς Bezel!

Οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της Apple έχουν QHD ή 4K οθόνη. Tο iPhone 6S δεν έχει καν οθόνη 1080p HD, έτσι είναι αναμενόμενο, η νέα ναυαρχίδα της Apple να έχει υποστεί μεγάλη βελτίωση σε αυτό το κομμάτι.

  • Δεν θα υπάρχει υποδοχή για ακουστικά

Μερικές εκθέσεις δείχνουν ότι το iPhone 7 θα είναι η λεπτότερη συσκευή που έχει βγάλει ποτέ η Apple, και αυτό ίσως θα έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη υποδοχής για τα ακουστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι χρήστες να πρέπει να αγοράσουν τα ακουστικά Bluetooth. Άλλες φήμες δείχνουν την Apple να συμπεριλαμβάνει  ένα μικρότερο jack,  μία 2mm υποδοχή ακουστικών και σε αυτή τη περίπτωση θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν αντάπτορα, ή να αγοράσετε νέα ακουστικά.

**Η τρέχουσα υποδοχή ακουστικών μπορεί να αντικατασταθεί από ένα δεύτερο ηχείο, δίνοντας το iPhone 7 στερεοφωνικό ήχο**

  • Δυνατότητα ασύρματης φόρτισης

Η Apple φαίνεται να δοκιμάζει ένα πρωτότυπο με ασύρματη φόρτιση, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί την μοναδική δοκιμή. Άλλα πρωτότυπα περιλαμβάνουν multi-Force Touch, ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και υποδοχή USB-C. Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποια από αυτά θα βγουν στην αγορά.

  • Dual Camera

xl_iPhone6camera-650-80

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities εκτιμά πώς το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus μπορεί να έχει μια ρύθμιση διπλής κάμερας, αλλά παραμένει μία φήμη πάνω στην οποία δεν γίνεται να βασιστούμε. Η Apple τείνει να κρατάει τα «συστατικά» της κάμερας της από μοντέλο σε μοντέλο για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι αναμένουμε την ίδια κάμερα 12MP που υπήρχε και στο iPhone 6s. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα μείνει ίδια εντελώς αφού πρόκειται να γίνουν κάποιες αλλαγές βελτίωσης.