Συνέντευξη με τον Γιώργο Μαρσέλο από τους On Top

Ο Γιώργος Μαρσέλος αναλύει τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του

Συνέντευξη με τον Γιώργο Μαρσέλο από των Σωτήρη Δριμζάκα στη εφημερίδα MetroSport

887504_1622933891304502_7423828109455008495_o

Πρωταγωνιστούν και στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος “Marzito” Μαρσέλος αποτελεί ένα μεγάλο και δυνατό όπλο στην βιομηχανία του Hearthstone στην Ελλάδα. Πλέον εκτός από παίκτης ανέλαβε και έναν άλλο ρόλο εξίσου σημαντικό. Είναι τμηματάρχης στο Hearthstone στον οργανισμό On Top. O πετυχημένος ελληνικός οργανισμός έδωσε την ελευθερία στον Γιώργο να επιλέξει τους παίκτες που χρειάζονταν. Το νέο ρόστερ των Οn Top στο Hearthstone είναι: Γιώργος “Marzito” Μαρσέλος,Δημήτρης “BaDi” Παππέλης, Παύλος “Inquisor” Πασχαλίδης, Κωνσταντίνος “Truebee” Τρουμπούνης και Ερίκκος-Γιώργος “Erikbeck” Μπέκ.

12188168_1622936971304194_2531979746816214463_o

Ο Γιώργος Μαρσέλος μιλάει  για την ομάδα Hearthstone του On Top, για τους συμπαίκτες του αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Με ποια κριτήρια επέλεξες να φτιάξεις την συγκεκριμένη ομάδα και τι ξεχωριστό έχει ο κάθε παίκτης;

“Ουσιαστικά τα πρωταρχικά κριτήρια ήτανε η επικοινωνία και το επίπεδο που βρίσκονται οι παίκτες. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι εμπειρίες που έχουν οι παίκτες εντός και εκτός συνόρων σε card games αλλά και η όρεξη για δουλειά μαζί με δίψα για διάκριση”.

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό και ποιο το χρονοδιάγραμμα για να τους πετύχετε;

“Μιας και οι εμπειρίες που έχουμε σαν ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αρκετές., καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως βασικός στόχος είναι η πρόκριση σε μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού, χωρίς να έχουμε πρόθεση να υποτιμήσουμε τα τουρνουά του εσωτερικού Το επίπεδο στην Ελλάδα είναι αρκετά ψηλό και με καλούς παίκτες που έχουν διακρίσεις και εκτός Ελλάδας”.

Πλέον ανήκεις σε έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς οργανισμούς. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το επίπεδο των υπόλοιπων οργανισμών στο Hearthstone;

“To Hearthstone είναι από τα eSports που Έλληνες πρωταγωνιστούν και στο εξωτερικό. Και αυτό το έχουν καταλάβει οι ελληνικοί οργανισμοί. Γενικά πιστεύω πως το επίπεδο στην Ελλάδα είναι αρκετά υψηλό και μέρα με την μέρα βελτιώνεται κι άλλο. Αργά ή γρήγορα οι παίκτες σε συνδυασμό με τους οργανισμούς δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από το εξωτερικό”.

Θέλω να μου πεις ένα ελάττωμα και ένα προτέρημα που έχει το κάθε μέλος της ομάδας Hearthstone των On Top;

“Ας ξεκινήσω από εμένα. Το ελάττωμά μου είναι ότι παίζω Decks εκτός meta , με αποτέλεσμα να βρίσκομαι πολλές φορές απέναντι σε mainstream Deck που δουλεύουν στο συγκεκριμένο meta και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την κακή για εμένα εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δημήτρης “BaDi” Παππέλης;

Ο Δημήτρης έχει κάτι που όλοι ζηλεύουμε.. Μπορεί να επεξεργαστεί οποιαδήποτε πληροφορία σε ελάχιστο χρόνο. Αυτή την ικανότητα την ανέπτυξε μέσα από το σκάκι και τον βοηθάει πολύ όταν έχει περιορισμένο χρόνο να αντιδράσει στο παιχνίδι.

Σαν αρνητικό θα έβαζα το ότι είναι πολυάσχολος και μερικές φορές δεν έχει το Hearthstone σαν προτεραιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μένει πίσω. Απλά πιστεύω πως αν έδινε την πρέπουσα σημασία ,θα μιλούσαμε για έναν πρωταθλητή

Παύλος “Inquisor” Πασχαλίδης;

Ο Παύλος διαβάζει καλύτερα από τον καθένα το meta και αυτό του δίνει τρομερό προβάδισμα, ειδικά εντός συνόρων . Παίζει πάντα ότι χρειάζεται για να κερδίσει.

Ο Παύλος έχει ένα μεγάλο ελάττωμα .Ξεχνάει πολλές φορές πως μιλάμε για ένα card game και σε αυτά τα παιχνίδια παίζει και η τύχη τον ρόλο της. Αυτό δεν μπορεί να το δεχθεί , με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός εαυτού όταν τρώει Bad Beat και να χάνει την συγκέντρωσή του.

Ερίκκος-Γιώργος “Erikbeck” Μπέκ

Το πλεονέκτημά του Ερίκου είναι ότι παίζει περισσότερο καιρό από όλους card games και ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Για παράδειγμα, ξέρει πως μία αποτυχία δεν πρέπει να του στοιχίσει σε συγκέντρωση στην συνέχεια του τουρνουά, γιατί μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι και στον αποκλεισμό .

Το αρνητικό είναι ότι βρίσκεται λίγο καιρό στο παιχνίδι, μόλις πέντε μήνες, και δεν το ξέρει τόσο καλά. Αλλά η εξέλιξή του είναι φανταστική. Μόλις τον πέμπτο μήνα έφτασε τρίτος στο Legend της Ευρώπης .Περιμένουμε πολλά από αυτόν.

Κωνσταντίνος “Truebee” Τρουμπούνης;
Ο Κώστα είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι και συνεχίζει να το διαβάζει με σκοπό να βελτιωθεί κι άλλο.

Στα αρνητικά θα έβαζα ότι είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και δεν προβάλλει αρκετά τον εαυτό του. Θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες της Ελλάδας”.