Πληροφορίες για το επερχόμενο Manila Major

Μόλις 20 μέρες θα επιτρέψει η Valve στις ομάδες να οριστικοποιήσουν τα δυναμικά τους εν όψει του Manila Major

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μόλις 20 μέρες για τη δήλωση δυναμικών θα επιτρέψει η Valve στις ομάδες εν όψει του Manila Major

Manila Major 650x350

Με το Major της Σανγκάης να έχει μόλις τελειώσει, η Valve ανακοίνωσε επιπλέον πληροφορίες για το τελευταίο Major αυτού του αγωνιστικού έτους. Η περίοδος δηλώσεων ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα, ενώ οι ομάδες καλούνται να διατηρηθούν για 5 ολόκληρους μήνες, καθώς δε θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής παικτών πριν την ολοκλήρωση του The International 6.

Τα ελεύθερα προκριματικά για το Manila Major θα ξεκινήσουν στις 29 Απριλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 2 Μαΐου, ενώ τα κλειστά προκριματικά της κάθε ηπείρου θα ξεκινήσουν την επομένη από το πέρας των ανοιχτών και θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Μαΐου. Αμέσως μετά το Manila Major θα ξεκινήσουν τα προκριματικά για το The International 6.

Τη διοργάνωση αυτού του Major θα αναλάβει η PGL, o επίσημος συνεργάτης της Valve για την Ευρώπη. Η Valve αναγνωρίζοντας την αποτυχία της Perfect στη διοργάνωση του Major της Σανγκάης αποφάσισε να αφήσει το event σε έμπιστα «χέρια».

«Disappointment should come from the elimination of a favorite team in a hard-fought match, not from the experience of just trying to watch a game you love. With that in mind, we will be increasing our involvement moving forward to ensure that future events deliver a high-quality experience.»

Mετάφραση:

Απογοήτευση θα πρέπει να νιώθει κάποιος όταν η αγαπημένη του ομάδα αποκλείεται και όχι όταν δεν μπορεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι που λατρεύει. Έχοντας αυτό στο νου μας θα αυξήσουμε την από εδώ και πέρα συμμετοχή μας στις διοργανώσεις, έχοντας ως στόχο να παρέχουμε στους πάντες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ο ελληνικός οργανισμός Ad Finem ανήκει στα φαβορί για την απευθείας είσοδο με πρόσκληση στα δεύτερα προκριματικά καθώς βρίσκετε στην θέση 9 της Ευρώπης και θέση 17 ανά τον κόσμο . Η ομάδα του SsSpartan θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο της στα τελικά ενός τουρνουά της Valve για πρώτη φορά.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga