Ο Firebat στην Team Cloud9!

H Cloud9 ανακοίνωσε την προσθήκη του διάσημου Αμερικανού παίχτη και streamer, στο roster της

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

H Cloud9 ανακοίνωσε την προσθήκη του διάσημου Αμερικανού παίχτη και streamer, στο roster τηςαρχείο λήψης

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η Cloud9, o James «Firebat» Kostesich αποτελεί πλέον μέλος της ,έπειτα από ενάμιση χρόνο περίπου στην Team Archon, η οποία τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα. Mε την πρώην ομάδα του κατόρθωσε να καταγράψει αρκετές διακρίσεις και πολλούς τίτλους συμπεριλαμβανομένου τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή (2014), Gfinity Spring Championships, CN vs. NA Challenge, κ.ά.

x0SELRraD14D.878x0.Z-Z96KYq

                                                                       Εδώ ο Firebat ως νικητής του World Championship 2014

Με την προσθήκη του Firebat η Cloud9 θα πρέπει να θεωρείται πλέον η ομάδα με το πιο δυνατό roster αυτή την στιγμή, διότι να θυμίσουμε ότι απαρτίζεται από τους Aleksandr «Kolento» Malsh,Cong «StrifeCro» Shu, Jan «Ekop» Palys και Drew «Τidesoftime» Biessener. Oι φήμες που ήθελαν τον Εkop να αποχωρεί όπως ο Marcin «Gnimsh» Flilipowicz, δεν επαληθεύτηκαν μιας και έχει ικανοποιητικές παρουσίες στα tournaments.

Επομένως,ανυπομονούμε να δούμε αξιόλογες μονομαχίες στα tours αφού οι άλλες μεγάλες ομάδες όπως Gamers2 και Na’Vi πρέπει να ανταγωνιστούν την δυνατή Cloud9 που φαίνεται να έχει βάλει τις βάσεις για τους μεγάλους μελλοντικούς στόχους της.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft