Έπαθλο $75.000 στο RLCS

Με αφορμή την συνεργασία της Psyonix με το Twitch

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με αφορμή την συνεργασία της Psyonix με το Twitch, η εταιρία αποφάσισε να δημιουργήσει τα δικά της Championship Series με έπαθλο 75 χιλιάδες δολάρια

2016-03-03-image-12

Μπορεί να μην είναι τίποτα μπροστά στα 18 εκατομμύρια δολάρια του περσινού Dota 2 Championship, όπου είναι και το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία, αλλά όπως και να έχει, ένα χρηματικό έπαθλο σίγουρα έχει αξία.

2016-03-03-image-13

Σε ένα ποστ στο blog του Twitch, ανέφεραν πως τα προκριματικά θα διαρκέσουν 3 μήνες. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να κάνουν ομάδες των τριών ατόμων. Όλοι οι αγώνες θα παιχτούν σε Playstation 4 αλλά και σε PC.

Όπως τονίζει η Digital Trends, το Rocket League φαίνεται να είναι το τέλειο είδος παιχνιδιού για τα eSports.

Φυσικά, για όσους από εσάς θέλουν να δουν live τους αγώνες μπορούνε να παρακολουθήσουν από το επίσημο κανάλι του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το Rocket League

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.