Οι Fnatic στην κορυφή του ESL Expo Barcelona!

Έπειτα από 3 συναρπαστικές ημέρες στην Ισπανία, οι Fnatic θριάμβευσαν απέναντι στους Astralis στο ESL Expo tournament Barcelona!

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Έπειτα από 3 συναρπαστικές ημέρες στην Ισπανία, οι Fnatic θριάμβευσαν απέναντι στους Astralis στο ESL Expo tournament Barcelona!23455789930_02028e392c_k

Μεγάλη εμφάνιση για τους αστέρες των Fnatic που είναι και πάλι στην κορυφή ενός τουρνουά, κερδίζοντας $35,000~ USD. Αλλά το πιο σημαντικό για αυτούς είναι η αυτοπεποίθηση που κέρδισαν, καθώς μετά από αυτή τη νίκη θα διαθέτουν πολύ καλύτερη ψυχολογία στο IEM Season X World Championships  Katowice.

To πρώτο  map ήταν η Dust_2 με τους Astralis να κάνουν εκρηκτικό ξεκίνημα αφού κέρδισαν το pistol round, αλλά οι Fnatic απάντησαν και πήραν εντελώς με το μέρος τους το momentum κερδίζοντας 7 συνεχόμενους γύρους τελειώνοντας με 9-6 υπέρ τους το πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού, παρόλο που οι Fnatic πήραν το pistol round , οι Astralis ήταν εκπληκτικοί στο T-side, κερδίζοντας 8 συνεχόμενους γύρους. Όμως το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο καθώς οι Fnatic πήραν και πάλι το momentum και κέρδισαν το πρώτο map. Ο JW ήταν ένα τέρας με το AWP του,παίρνοντας 20 kills, με ένα από αυτά να είναι ένα συγκλονιστικό jump shot.

Το επόμενο map ήταν η Inferno, εκεί όπου οι  Fnatic διάβασαν σαν ανοιχτό βιβλίο τους Astralis και τους διέλυσαν αρχικά

Παρόλα αυτά όμως, οι Δανοί κάλυψαν το κενό και έκλεισαν το πρώτο μισό με 8-7 υπέρ των Fnatic, κάνοντάς το και πάλι ντέρμπι.

Οι Fnatic όμως έκαναν ένα πολύ δυνατό pistol round, κάνοντας έτσι ένα δυναμικό ξεκίνημα στο δεύτερο μισό και κρατώντας το momentum. Οι Astralis το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν μερικά rounds αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στην νίκη. Έτσι οι Fnatic κέρδισαν με 16-13 το map και το τουρνουά!

Highlights του τουρνουά μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!