Έρχεται το ET Armies, ένα sci-fi FPS από το Ιράν.

Το indie ET Armies, έρχεται σύντομα στην πλατφόρμα του Steam

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το indie ET Armies, έρχεται σύντομα στην πλατφόρμα του Steam

ΕΤΑΡΜΙΣΕ

Σχεδιασμένο από το Ιρανικό στούντιο Raspina, το Ε.Τ. Armies εκτυλίσσεται στο μακρινό μέλλον, σε ένα post-apocalyptic σενάριο οπού όλοι οι πόροι της Γης έχουν εξαντληθεί, μετατρέποντας τον κάποτε γαλάζιο, πλούσιο πλανήτη σε ένα σωρό από στάχτες και συντρίμμια. Όσοι είχαν την ευκαιρία να εγκαταλείψουν τον πλανήτη, το έκαναν. Όσοι δεν μπόρεσαν να φύγουν και έμειναν πίσω, αναγκάστηκαν να ενωθούν για να επιβιώσουν, ενάντια σε έναν αδίστακτο εχθρό, τους «Forsaken» , οι οποίοι παλεύουν για ένα φαινομενικά, χωρίς αξία, γυμνό κομμάτι πέτρας. Ο λόγος που το κάνουν αυτό ακόμη μένει άγνωστος μιας και η Raspina δεν έχει αποκαλύψει παραπάνω λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Σε ένα περιβάλλον με υψηλής ποιότητας, καλογυαλισμένα indie γραφικά, το E.T. Armies θα σας προσφέρει ένα αρκετά περιεκτικό Single-player Campain με ποικιλία αντιπάλων μέσα σε τρία μοναδικά περιβάλλοντα, σχεδιασμένα με μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Στο single-player θα υπάρξουν και διάφορα modes, όπως το Complete Brutal Mode, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στους παίκτες να δοκιμάσουν τις FPS ικανότητες τους στο έπακρο. Πέραν της Single-player εμπειρίας, το παιχνίδι θα προσφέρει και την δυνατότητα στους παίκτες να αναμετρηθούν μεταξύ τους στο online multiplayer mode.

ET Armies 2

Το E.T Armies βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από το 2012, καθώς βραβεύτηκε από το indieDB  ως «top upcoming Indie Game of 2013«. Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί περάσαν τόσα χρόνια από την αρχή της σχεδίασης του παιχνιδιού το 2012, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του στο Steam που θα γίνει τον Μάρτιο του 2016. Ο λόγος βρίσκεται άπλα στο ότι ήταν παράνομο να κυκλοφορήσει, λόγω των εμπορικών κυρώσεων που επέβαλαν για χρόνια οι Δυτικές αγορές ενάντια στο κράτος του Ιράν. Η Merge Games, publisher του παιχνιδιού δήλωσε ότι η κυκλοφορία του είναι άμεσο αποτέλεσμα της πρόσφατης απαλλαγής από αυτές τις κυρώσεις.

Η επίσημη κυκλοφορία του E.T. Armies έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου 2016 στην τιμή των 15$ USD, αλλά για όσους νιώθουν τυχεροί, η Raspina δήλωσε πως στις 26 Φεβρουαρίου θα μοιράσει δωρεάν αντίτυπα του παιχνιδιού σε τυχαίους χρήστες που έχουν κάνει follow το παιχνίδι στο Steam Store.

Θα μπορέσει άραγε η ελάφρυνση των εμπορικών κυρώσεων ενάντια σε χώρες όπως το Ιράν να αναδείξει νέα ταλέντα και δυνάμεις στον χώρο του Gaming; Μονό το μέλλον μπορεί να μας πει. Αλλά μέχρι τότε, Game on!