Επιστροφή NA LCS WEEK 6 και προβλέψεις!

Μετά τις επιτυχημένες, σχετικά, προβλέψεις μας για το EU LCS, επιστρέφουμε σήμερα με το NA LCS

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά τις επιτυχημένες, σχετικά, προβλέψεις μας για το EU LCS, επιστρέφουμε σήμερα με το NA LCS

NALCSTEMS2

Στις 22:00 ώρα Ελλάδας, ξεκινάει το σημερινό NA LCS, με πολλά παιχνίδια φωτιά!

NRG vs Dignitas: NRG

Ξεκινώντας με αυτό το δύσκολο σίγουρα παιχνίδι, οι  Dignitas ( 3-7 ) θέλουν να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας και απέναντι στους NRG ( 5-5 ) έχουν μια ευκαιρία να πλησιάσουν! Οι NRG πάντως θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά playoffs και σε αυτούς ποντάρουμε.

Renegades vs Immortals: Immortals

Τι να πούμε για αυτό το παιχνίδι! Η παρέα του Alex1ch αντιμέτωπη με την υπέρ-ομάδα του Huni και σίγουρα το φαβορί δε μπορεί να είναι άλλο από τους αήττητους Immortals! Οι Renegades με μόλις 1 νίκη έχουν πρόβλημα σοβαρό και δύσκολα θα καταφέρουν να παλέψουν το σημερινό παιχνίδι.

TSM vs C9: TSM

El Classico των Esports στο NA LCS, με τους 7-3 TSM και τους 6-4 Cloud9, όπου η παρέα του Bjergsen και των υπολοίπων υπεραστέρων φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά της και σίγουρα το σημερινό παιχνίδι θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για αυτούς, για αυτό και  ποντάρουμε σε εκείνους!

CLG vs TiP: CLG

Οι TIP ( 4-6 ) ρίχνονται στην μάχη για να πλησιάσουν την κορυφή απέναντι στους CLG ( 6-4 ) οι οποίοι δεν βρίσκονται και στη καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, αλλά θεωρητικά έχουν το προβάδισμα για σήμερα!

Liquid vs Echo Fox: Echo Fox

Ο Froggen επέστρεψε και η ομάδα φαίνεται να πήρε τα πάνω της και αν και το 3-7 δε τους κολακεύει, πιστεύουμε πως θα μπορέσουν να κερδίσουν σήμερα τους 5-5 Liquid!

Καλή διασκέδαση!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!