5 από τα πιο γνωστά games στο Facebook (I)

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε 5 από τα πιο γνωστά παιχνίδια στο Facebook

Platforms
 

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε 5 από τα πιο γνωστά παιχνίδια στο Facebook, μέρος πρώτο

c496cefc-3d14-49da-afe2-4c40f4a5de08_facee

Σίγουρα σε όλους έχει τύχει το κλασσικό πλέον αίτημα για ζωές στο Candy Crush. Ή στο Criminal Case, ή στο Texas HoldEm Poker, ή στο Farmville κτλπ. Το Facebook, πέρα από τις κλασσικές υπηρεσίες που προσφέρει, έχει και μία λίστα από πολλά, ομολογουμένως, παιχνίδια. Ορισμένα από αυτά έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό που αυξάνεται αλλά σίγουρα υπάρχουν και εκείνα που έχουν παραμείνει στην αφάνεια έχοντας έναν σταθερό αριθμό παικτών που ασχολείται.

Πάμε να δούμε λοιπόν, μερικά από τα πιο γνωστά παιχνίδια με φανατικούς παίκτες στον κόσμο. Μερικά φαντάζομαι, ήδη θα τα γνωρίζετε.

  • Candy Crush Saga

candy-crush-saga-2

Το παιχνίδι που όλοι λατρεύουμε να μισούμε καθώς μπορεί να μείνεις στην ίδια πίστα μέχρι και ένα ολόκληρο τρίμηνο (μιλάω από πείρα). Εμφανίστηκε το 2012 από την King και από τότε μέχρι σήμερα έχει ένα κοινό που αριθμείται περίπου από 50.000.000 χρήστες. Με 2,215 πίστες πλέον και 149 επεισόδια, που αυξάνονται συνεχώς, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία παιχνίδια τόσο στο Facebook όσο και στα κινητά κτλπ.

  • Criminal Case

criminal-case-astuce

Ένα hidden-object game που εμφανίστηκε και αυτό το 2012 από την Pretty Simple, και που αριθμεί περίπου 30.000.000 παίκτες σε όλο το κόσμο. Η ιστορία τοποθετεί εσάς στο ρόλο του αστυνομικού και καλείστε να λύσετε τις υποθέσεις βρίσκοντας τα στοιχεία και ανακρίνοντας υπόπτους.

  • Texas HoldEm Poker

zyngaPoker

Το 2007, η εταιρεία Zynga, λανσάρει ένα παιχνίδι poker για την πλατφόρμα του Facebook. Σύμφωνα με πηγές, το 2014 είχε πάνω από 300.000.000 παίκτες που ολοένα και αυξάνονται. Φαντάζομαι πως εν έτει 2016, ο αριθμός θα έχει μεγαλώσει και άλλο, αν αναλογιστούμε πως μηνιαίως προσελκύει περίπου 35.000.000 παίκτες σε όλο το κόσμο.

  • Farm Heroes Saga 

unnamed

Η King, το μόνο σίγουρο είναι πως γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει και πως το κάνει. Πέρα από την τεράστια επιτυχία του Candy Crush Saga, ανάλογη επιτυχία γνωρίζουν και το Farm Heroes Saga όπως και το Candy Crush Soda Saga (2014). Ίδια νοοτροπία σχεδόν με το Candy Crush, το συγκεκριμένο puzzle game εμφανίστηκε το 2013 και αριθμεί ένα κοινό 8.000.000 παικτών μηνιαίως, με 1,240 πίστες. Επιπροσθέτως, η King, παρουσίασε στις αρχές του 2016 και το καινούριο της παιχνίδι, Candy Crush Jelly Saga.

  • 8 Ball Pool

8_Ball_Pool-620x350

Μπιλιάρδο, από την εταιρεία Miniclip, εμφανίζεται το καλοκαίρι του 2011. Από τα πιο γνωστά παιχνίδια του Facebook, το συγκεκριμένο αριθμεί περίπου 20.000.000 παίκτες στο κόσμο που συνεχώς αυξάνονται και είναι διαθέσιμο και για κινητά κτλπ.

Αυτά ήταν 5 από τα πιο γνωστά games του Facebook, που οι περισσότεροι σίγουρα θα γνωρίζετε. Εσείς ποια παιχνίδια παίζετε, αν παίζετε στο Facebook; Και ποια θεωρείτε υπερεκτιμημένα ή ποια θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερο κοινό;

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.