Οι G2 συνεργάζονται με την Vodafone, στο ισπανικό τμήμα της ομάδας

Η G2 Esports και η Vodafone συνεργάζονται και θα είναι μεγάλοι σπόνσορες μίας ισπανικής ομάδας

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η G2 Esports και η Vodafone συνεργάζονται και θα είναι μεγάλοι σπόνσορες μίας ισπανικής ομάδας για το League of Legends με το όνομα G2.Vodafone

Ocelote

Η ομάδα θα παίξει στο Liga de Videojuegos Professional Division of Honor του League of Legends. Το LVP δίνει το δικαίωμα στην νικήτρια ομάδα σε κάθε σεζόν, μία θέση για το EU Challenger Series.

«Η G2.Vodafone είναι ένας τρόπος για να παραμείνω σε έναν κόσμο που είμαι πολύ παθιασμένος» είπε ο CEO της G2 Carlos «ocelote» Rodriguez Santiago σε δηλωσή του. «Να περιμένετε μία ομάδα πολύ ενθουσιασμένη και πρόθυμη να μείνει στην ιστορία. Ο ανταγωνισμός συνδέει και δημιουργεί καλύτερη επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Όπως και να ‘χει, είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάει αυτό το ταξίδι με την Vodafone.»

Οι παίκτες της ομάδας, είχαν ξαναπαίξει σε ομάδες του LVP , συμπεριλαμβανομένου των OverGaming, CooLife Gaming και Baskonia Atlantis. Έχουν υπογράψει με την G2 τον Ιανουάριο, αλλά τώρα μετονομάστηκαν πριν την 10η σεζόν του LVP.

Το roster της G2.Vodafone έχει ως εξής:

  • Rosendo «Sendo» Fuentes
  • Kevin «Inkos» Alpire
  • Ismael «Miniduke» Martinez
  • Guilermo «Sou» Velasco
  • Jesus «Falco»  Perez
Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο