Ο Αγ. Βαλεντίνος & το gaming θέλουν δυο!

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και πολλοί θα πρέπει να αφήσουμε χειριστήρια και πληκτρολόγια για ρομαντικά δείπνα. Η μήπως όχι; Ευτυχώς για εμάς, είναι αρκετά τα παιχνίδια που, όχι μόνο υποστηρίζουν δεύτερο παίχτη, αλλά κρίνεται και απαραίτητος! Είτε είστε λάτρεις των puzzle games, είτε λάτρεις της εικονικής ταχύτητας, ακολουθούν πέντε παιχνίδια για όλα τα γούστα, ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας συνήθεια με τον/την σύντροφό σας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! «Keep Talking and Nobody Explodes» Developer/Publisher: Steel Crate Games Platforms: MS Windows, OS X Genre: Puzzle Πόσες φορές, μετά από σκηνή απασφάλισης βόμβας σε ταινία, σκεφτήκατε, έστω για μια στιγμή, […]

Publishers
, ,  
Developers
,  

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και πολλοί θα πρέπει να αφήσουμε χειριστήρια και πληκτρολόγια για ρομαντικά δείπνα. Η μήπως όχι;

Ευτυχώς για εμάς, είναι αρκετά τα παιχνίδια που, όχι μόνο υποστηρίζουν δεύτερο παίχτη, αλλά κρίνεται και απαραίτητος! Είτε είστε λάτρεις των puzzle games, είτε λάτρεις της εικονικής ταχύτητας, ακολουθούν πέντε παιχνίδια για όλα τα γούστα, ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας συνήθεια με τον/την σύντροφό σας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

keep talking and nobody explodes

«Keep Talking and Nobody Explodes»

 • Developer/Publisher: Steel Crate Games
 • Platforms: MS Windows, OS X
 • Genre: Puzzle

Πόσες φορές, μετά από σκηνή απασφάλισης βόμβας σε ταινία, σκεφτήκατε, έστω για μια στιγμή, να ήσασταν στη θέση του πρωταγωνιστή; Το «Keep Talking and Nobody Explodes» σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μέρος σε ένα τέτοιο σενάριο! Ο πρώτος παίχτης χειρίζεται την, γεμάτη γρίφους, βόμβα, ενώ ο δεύτερος μπαίνει στην θέση του «ειδικού», προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τις οδηγίες για τους γρίφους, που θα οδηγήσουν στην απασφάλιση. Υπάρχει όμως μία μικρή λεπτομέρεια: ο «ειδικός» δεν μπορεί να δει την βόμβα! Οπότε, θα χρειαστεί διάλογος και γρήγορα αντανακλαστικά!

lovers in a dangerous spacetime

«Lovers in a Dangerous Spacetime»

 • Developer/Publisher: Asteroid Base
 • Platforms: Linux, MS Windows, OS X, Playstation 4, Xbox One
 • Genre: Action

Στο «Lovers in a Dangerous Spacetime» εσείς και ο/η σύντροφός σας αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός διαστημόπλοιου. Το διαστημόπλοιο περιέχει διάφορες καμπίνες, όπως το πιλοτήριο, η μηχανή και το κανόνι, οπότε θα πρέπει να εναλλάσσετε καμπίνες για να χειριστείτε τα διάφορα μέρη του. Σκοπός σας, στα περισσότερα επίπεδα, είναι η διάσωση διάφορων αιχμάλωτων ζώων, όπως κουνέλια, βάτραχοι, αλεπούδες και πάπιες. Η ομαδικότητα και η επικοινωνία είναι το κλειδί για την επιτυχία σας!

portal 2

«Portal 2»

 • Developer/Publisher: Valve Corporation
 • Platforms: MS Windows, OS X, Linux, Playstation 3, Xbox 360
 • Genre: Puzzle

Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ για αυτό και το «Portal 2» δεν πρόκειται να απογοητεύσει τους φίλους των γρίφων! Στο co-op campaign οι δύο παίχτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο δύο ανδροειδών (Atlas και P-Body) και προσπαθούν να φύγουν από το εργαστήριο όπου βρίσκονται. Για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να διασχίσουν μέρη με φυσικά (ή και τεχνητά) εμπόδια, όπου η φυσική θα γίνει το καλύτερό τους όπλο! Το tutorial είναι πληρέστατο και βοηθά τους παίχτες να καταλάβουν άμεσα το παιχνίδι.

mario kart 8

«Mario Kart 8»

 • Developer: Nintendo EAD Group No.1
 • Publisher: Nintendo
 • Platforms: Wii U
 • Genre: Racing

Είστε λάτρης της ταχύτητας; Τότε το «Mario Kart 8» είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει διασκέδαση και γέλιο! Συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, διαλέγετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από τον κόσμο του Super Mario και παίρνετε μέρος σε αγώνες ταχύτητας, χρησιμοποιώντας ύπουλα μέσα για να καθυστερήσετε τους αντιπάλους σας, ώστε να δείτε πρώτοι την καρό σημαία!

catherine

«Catherine»

 • Developer/Publisher: Atlus
 • Platforms: Playstation 3, Xbox 360
 • Genre: Puzzle, Adventure

Με έντονο το στοιχείο της σχέσης και του έρωτα, αλλά και με θέματα όπως εμπιστοσύνη και προδοσία, το «Catherine» μπορεί να σας δείξει πράγματα που δεν ξέρατε για τον/την σύντροφό σας! Οι παίχτες μπαίνουν στον ρόλο του Vincent Brooks, τη στιγμή που η κοπέλα του, Katherine, αρχίζει να του μιλάει για γάμο και δέσμευση. Ο Vincent έχει ενδοιασμούς, και τότε γνωρίζει την Catherine, με την οποία ξεκινά παράλληλο δεσμό. Κατά την διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να βρίσκετε μία ισορροπία ανάμεσα στις δύο κοπέλες, είτε στέλνοντας μηνύματα, είτε απαντώντας ερωτήσεις τους, ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας θα πρέπει να λύνετε πολύπλοκους γρίφους, μέσα στους εφιάλτες του Vincent. Αλλά προσέξτε: ο τρόπος με τον οποίο θα φερθείτε στις δύο κοπέλες θα επηρεάσει και την τροπή της ιστορίας στη συνέχεια!

Μην φοβάστε λοιπόν! Είτε απολαμβάνετε τα παιχνίδια γρίφων ή της δράσης, σε PC ή κονσόλα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορούν να προσφέρουν σε εσάς και το άλλο σας μισό, αρκετές ώρες γέλιου και διασκέδασης. Για αυτό, διαλέξτε παιχνίδι, χαλαρώστε και προσθέστε έναν δεύτερο μοχλό!

Το gaming  σήμερα θέλει δύο!

Περισσότερα νέα για το Mario Kart 8

Γεννημένος το 1991, φανατικός gamer από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια μου μία δισκέτα με το πρώτο Mortal Kombat για υπολογιστή! Έκτοτε έχω παίξει από puzzle games μέχρι τα νεώτερα ΜΜΟ, ώντας ταγμένο fanboy της Blizzard! Πλέον μένω στο Groningen της Ολλανδίας, όπου του χρόνου ξεκινάω το Bachelor για Media Studies.