Ο έρωτας έρχεται στο League of Legends!

Ποιος είπε ότι σε ένα παιχνίδι όπως το League of Legends, δεν μπορεί να γεννηθεί ο έρωτας;

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ποιος είπε ότι σε ένα παιχνίδι όπως το League of Legends, δεν μπορεί να γεννηθεί ο έρωτας; Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα «επίσημα» και μη ζευγάρια που «κεραυνοβολήθηκαν» στις Αρένες της Δικαιοσύνης!

league_of_legends_wallpaper___blue_by_iamslowe-d6ljps8

Μερικοί είναι ταγμένοι στο καθήκον τους και δεν επιτρέπουν στους εαυτούς τους να παρασυρθούν, τουλάχιστον όχι εντελώς. Άλλοι, επιλέγουν αυστηρά την μοναχική ζωή. Είναι όμως και μερικοί, οι οποίοι δεν έδειξαν ιδιαίτερη αντίσταση στα βέλη του έρωτα, και υπέκυψαν στην ευκαιρία που τους δόθηκε να ευτυχήσουν.

Τι εννοώ; Παρακάτω σας έχουμε τα ζευγάρια που έχουν ταράξει τα νερά καθώς και φήμες-υποψίες για κάποιους που επιμένουν να κρύβονται.

1) Twisted Fate & Evelynn

20140214_075159394

Από τα πιο γνωστά ρομαντικά ειδύλλια που έχουν αναπτυχθεί και για του λόγου το αληθές το παραπάνω skin είναι η πιο απτή απόδειξη.

2) Vayne & Dr. Mundo

article_post_width_Vayne_Heartseeker_Splash

Μπορεί η Vayne στην αρχή να κρατούσε μία στάση πιο απόμακρη από τον, γλυκούλη κατά τα άλλα, Mundo, αλλά στο τέλος (μάλλον) υπέκυψε και αποτελούν ένα από τα επιβεβαιωμένα ζευγάρια της Αρένας.

3) Tryndamere & Ashe

20140214_075232721

Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα, είναι παντρεμένοι και είναι ίσως μέσα στα τρία πρώτα ζευγάρια που είναι πιο γνωστά στο παιχνίδι, αν όχι το πιο γνωστό.

4) Annie & Amumu 

20140214_075137108

Αν και δεν γνωρίζουμε αν στην τελική έγιναν όντως ζευγάρι, ξέρουμε πως ο Amumu λιώνει σίγουρα για την Annie.

5) Tristana & Teemo

original

Αν και παρουσιάζονται μόνο σαν δυο καλοί φίλοι, αρκετοί fans είναι σίγουροι πως υποβόσκει κάτι παραπάνω πέρα της απλής φιλίας που φαίνεται να υποστηρίζουν με σθένος και οι δυο τους.

Και τώρα, κάποιες εικασίες, φήμες, υποψίες ή λογικές συσχετίσεις για μερικούς ακόμα:

  1. Akali & Shen: (και ίσως ο Kennen να έμπαινε ανάμεσα τους σαν τρίτο πρόσωπο).
  2. Orianna & Blitz
  3. Master Yi & Irelia
  4. Ahri & Warwick
  5. Katarina & Garen
  6. Lee Sin & Sona
  7. Nami & Fizz (ή και με τον Nautilus)
  8. Sivir & Jax
  9. Le Blanc & Shaco
  10. Elise & Skarner
Περισσότερα νέα για το League of Legends

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.