Καινούριο roster για τους Different Dimension

Είδηση βόμβα από τους Different Dimension για νέο line up

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Είδηση βόμβα από τους Different Dimension για νέο line up

11407174_833259200094005_1006780177581017165_n

Πριν μια εβδμομάδα περίπου ο Δήμος «WildPanda» Δημητριάδης αποχώρησε απο τους DD και πήγε στους Red Flag e-sports club. Πριν από αυτόν είχε φύγει και ο mid laner της ομάδας, Dom1nant και γενικότερα το roster άλλαζε συνεχώς. Φαινόταν πώς οι Different Dimension προσπαθούσαν να βρούν τη χρυσή τομή φτιάχνοντας ένα line up που θα τους χάριζε περισσότερες νίκες.

Η αναζήτηση μάλλον δεν σταμάτησε ποτέ αφού χθές σε post μέσω του Facebook απο την επίσημη σελίδα των Different Dimension ανακοινώθηκε πώς υπάρχει καινούργιο line up. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρθηκε πώς θα υπάρξουν επιστροφές παλαιών παικτών αλλά και νέων προσώπων που ίσως χρειάζονται περισσότερο.

Αυτό όμως που προκαλεί ενδιαφέρον αλλά και ερωτήματικά είναι μια φήμη που υπάρχει τις τελευταίες ώρες. Τι θα γίνει με τον Warrior Lady; Ο Έλληνας top laner είναι αν μη τι άλλο η ραχοκοκαλία της ομάδας. Ο αρχηγός των Different Dimension με το πολύ καλό του shot calling και τα τρομερά skilsl του στα team fights ίσως είναι ο βασικός λόγος των επιτυχιών των DD. Ποιός θα τον αντικαταστήσει αν φύγει; Να τονίσουμε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και η ανακοίνωση περί αυτού αλλλά και για το line up θα βγεί σε μερικές μέρες απο την σελίδα των Different Dimension.

Ακόμα και να μην ξέρουμε το καινούργιο line up ας ευχηθούμε καλή αρχή στους νέους πλέον DD και να καταφέρουν ακόμα περισσότερα.

Νέο roster – Νέα εποχή για την Different DimensionΤα προηγούμενα roster μας ήταν αυτά που μας έκαναν την πιο επιτυχημέ…

Δημοσιεύτηκε από Different Dimension eSports στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Περισσότερα νέα για το League of Legends