Δωρέαν το Need For Speed – Most Wanted

Το Need For Speed Most Wanted προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν από την Origin

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Το Need For Speed Most Wanted προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν από την Origin με την διαδικασία On the House

Η Origin προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα το παιχνίδι Need For Speed – Most Wanted εντελως δωρεάν και σε πλήρη μορφή. Γίνεται μέσα απο την διαδικασία On the House specials. Απλά φροντίστε να δράσετε γρήγορα, γιατί οι προσφορές στο On the House specials μπορεί να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται ανά πάσα στιγμή.

Δεν είναι demo, είναι ολόκληρο το παιχνίδι και θα μπορείτε να το κρατήσετε στην συλλογή σας για πάντα. Στόχος της Origin είναι να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία gaming και έναν τρόπο για να ανακαλύψετε νέα παιχνίδια. Έχοντας ένα παιχνίδι στη συλλογή σας, δωρεάν, είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δείτε τι είναι ακριβώς η  Origin.

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι από εδώ.

Περισσότερα νέα για το Need for Speed

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.