Conan Exiles: το καινούριο παιχνίδι της Funcom

Το Conan Exiles είναι ένα Open-World παιχνίδι επιβίωσης που ανακοινώθηκε σήμερα από την Funcom

Η Funcom ανακοίνωσε σήμερα το επόμενο βήμα από το 2013, το Conan Exiles, ένα open-world multiplayer παιχνίδι επιβίωσης σε έναν βάρβαρο φανταστικό κόσμο

conan exiles

Μια άποψη του κόσμου στο Conan Exiles

To, γεμάτο από θρήνους των εχθρών την ώρα που συνθλίβονταν από τα ματωμένα τσεκούρια, MMORPG της Funcom Age of Conan έφτασε με κάποια χρόνια καθυστέρηση στην έξαρση των MMO, απλώς σαν άλλος ένας περιπλανώμενος που έψαχνε για τα υπολείμματα στα εδάφη τα οποία το World of Warcraft είχε ήδη λεηλατήσει. Η Funcom ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συμπληρώσουν σε αυτό που είχε ξεκινήσει σαν την πιο τρελή διασκέδαση το 2013 με το Conan Exiles, ένα multiplayer open-world παιχνίδι επιβίωσης στον βάρβαρο κόσμο της φαντασίας. Αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η πρώιμη πρόσβαση, όπως γίνεται στα open-world multiplayer survival games. Και ναι, μου αρέσει η λογική του να θυσιάζεις παίκτες για να ευχαριστήσεις τους θεούς.

Ναι, αυτό θα είναι το νέο παιχνίδι Conan για το οποίο ακούγαμε εδώ και καιρό. Εδώ μας εξηγεί η Funcom πως θα είναι:

« Θα είστε εξόριστοι, ένας από τους χιλιάδες εκδιωγμένους που θα παλέψουν για την επιβίωση τους σε μια βάρβαρη ερημιά που την σαρώνουν αμμοθύελλες και την πολιορκούν εχθροί από παντού. Καλλιεργήστε χωράφια ή κυνηγήστε ζώα για να τραφείτε. Μαζέψτε πόρους για να κατασκευάσετε όπλα και εργαλεία. Κτίστε ένα καταφύγιο για να επιβιώσετε. Καλπάστε σε ένα απέραντο κόσμο και εξερευνήστε μόνοι, ή μαζί με άλλους παίκτες για να οικοδομήσετε ολόκληρους οικισμούς και πανίσχυρα οχυρά. . Απελευθερώστε την οργή σας με άγριες, γρήγορες μάχες συντρίβοντας κόκαλα με αιματηρές επιθέσεις που θα κάνουν τα κεφάλια των αντιπάλων σας να κατρακυλήσουν και την σάρκα τους να γίνει κομμάτια. Κατατροπώστε άλλους παίκτες για να κυριαρχήσετε στα εδάφη της εξορίας, ακόμη και καλώντας την μήνιν των ουρανών για να σας βοηθήσει θυσιάζοντας τους αντιπάλους σας στους βωμούς των θεών. »

Θα υπάρχουν public servers, αλλά θα υποστηρίζονται επίσης και private servers και singleplayer. Ίσως αυτό το παιχνίδι να γίνει επιτυχία. Ενώ το WoW ήταν ο αδιαμφισβήτητος θεός-αυτοκράτορας των συνδρομητικών MMORPG, ο κόσμος επιβίωσης φαίνεται λίγο πιο ρευστός, με παιχνίδια όπως το Dayz, το Rust, και το Ark να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν σε δημοτικότητα, και να συνωστίζονται για την κυριαρχία. Ίσως το permadeath και η κοινωνική απομόνωση του συγκεκριμένου είδους παιχνιδιών το κάνει πιο εύκολο για τους παίκτες να προχωρήσουν σε άλλα παιχνίδια. Ίσως στην Funcom ελπίζουν να έχει έναν αντίκτυπο και στις λιγότερο αμφισβητούμενες περιοχές των κονσολών. Ίσως στην Funcom ελπίζουν ότι η ομορφιά θα δελεάσει τους παίκτες μακριά από τον ανταγωνισμό. Ίσως;

Αυτό το τρέιλερ θα σας πει κάποια πράγματα για το παιχνίδι:

Tags

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.