Oι καλύτεροι παίκτες Hearthstone: η ομάδα της G2 Esports

Σε αυτήν τη σειρά άρθρων, θα γνωρίσουμε τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες Hearthstone, με πρώτη και καλύτερη

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σε αυτήν τη σειρά άρθρων, θα γνωρίσουμε τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες Hearthstone, με πρώτη και καλύτερη την ομάδα της G2 Esports

Το ενδιαφέρον για τη eSports σκηνή του Hearthstone είναι μεγαλύτερο από ποτέ, μιας και οι μεγαλύτεροι αγώνες για το 2016 αρχίζουν σιγά σιγά. Είπαμε, λοιπόν, να κάνουμε μια γνωριμία με τους μεγαλύτερους και καλύτερους παίκτες του Hearthstone, μιας και ήδη βλέπουμε και θα βλέπουμε τα ονόματά τους αρκετά συχνά.

Στο πρώτο αυτό άρθρο, θα ασχοληθούμε με την ομάδα της G2 Esports / Kinguin, προηγουμένως γνωστή και ως Nihilum. Η ομάδα αυτή κέρδισε το 2015 το Archon Team League Championship, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο ομαδικό τουρνουά του 2015. Για την νίκη τους αυτή, η ομάδα της G2 Esports κέρδισε 150 χιλιάδες δολλάρια! Τα μέλη της G2 είναι ο ThijsNL, o Lifecoach, o RDU και ο Lothar.

ThijsNL

Thijs2-1

Όπως λέει και το όνομα του, ο Τhijs “ThijsNL” Molendijk είναι από την Ολλανδία. Ήταν αρκετά γνωστός από το 2014, αλλά το 2015 ήταν πραγματικά η χρονιά του. Η πιο σημαντική του νίκη ήταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Εuropean Championship) που του εξασφάλισε μία θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Hearthstone World Championship) που έλαβε χώρα στο Blizzcon. Παρόλο που δεν είχε πολλές νίκες σε τουρνουά το 2015, ήταν πραγματικά το απόλυτο φαβορί για το World Championship. Αποκλείστηκε όμως στους ημιτελικούς από τον Ostkaka, ο οποίος τελικά στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2015.

Γιατί είναι ο Thijs ένας πολύ καλός παίκτης; Κάποια στιγμή μέσα στο 2015, είχε σερί νικών πάνω από 80%! Επίσης, πέρσι το εισόδημά του από τις συμμετοχές του σε αγώνες άγγιξε τις 85 χιλιάδες δολλάρια. Μπορεί να μην τα πήγε καλά στο πρόσφατο Dreamhack Leipzig, αλλά ο νεαρός αυτός παίκτης έχει πολύ δρόμο μπροστά του…

Lifecoach

Lifecoach

O Adrian “Lifecoach” Koy είναι ένας πολύ ιδιαίτερος παίκτης από τη Γερμανία. Έχοντας υπάρξει και επαγγελματίας παίκτης πόκερ, δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τον Lifecoach να κατακτήσει και το Ηearthstone το 2015. Ο Lifecoach έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό στυλ παιξίματος: σκέφτεται πάρα πολύ και σχεδόν πάντα εξαντλεί τα 70 δευτερόλεπτα που διαρκεί ένας γύρος στο Hearthstone. Γι’αυτό έχει επάξια κερδίσει το παρατσούκλι “Ropecoach”. Είναι πραγματικά ένας πανέξυπνος παίκτης, γιατί αναλύει όλο το παιχνίδι μέσα στο μυαλό του και σκέφτεται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Αν και ο Lifecoach άρχισε να δραστηριοποιείται μόνο από πέρσι στο Hearthstone, έχει ήδη κερδίσει πάνω από 100 χιλιάδες δολλάρια. Το αστείο με αυτόν τον παίκτη είναι ότι ενώ ήταν επαγγελματίας στο πόκερ, δεν έχει καθόλου poker face: άμα χάσει ή άμα συμβεί κάτι που δεν έχει προβλέψει, οι αντιδράσεις του προσώπου του είναι πραγματικά απίστευτες! Μπορεί ο Lifecoach να μην κερδίζει πάντα, αλλά σίγουρα είναι ένας από τους πιο έξυπνους (αν όχι ο πιο έξυπνος) παίκτες Hearthstone παγκοσμίως.

RDU

RDU

Το τρίτο μέλος της dream team των G2 Esports είναι ο Ρουμάνος Dima “RDU” Radu. Αν και ίσως λιγότερο γνωστός, ο RDU είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αγώνων. Βγήκε πρώτος σε 6 τουρνουά το 2014, ενώ το 2015 κέρδισε το Insomnia Truesilver Championship και βγήκε δεύτερος σε άλλα τρία τουρνουά.

Ο RDU είχε μπλεχτεί και σε ένα μικρό… drama: όταν έπαιζε στο τελικό του Dreamhack το 2014, ένας φίλος του του έστειλε μήνυμα μέσω του chat του Hearthstone. Το εν λόγω μήνυμα φάνηκε στο stream και πολλοί πίστεψαν ότι ο RDU έκλεβε. Ο RDU έβαλε στόχο να αποδείξει ότι είναι σοβαρός παίχτης μετά από αυτό το περιστατικό. Με όλες αυτές τις νίκες που αναφέραμε παραπάνω, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει αμφιβολία!

Το 2015 ο RDU κέρδισε σχεδόν 70 χιλιάδες δολάρια και είναι ένατος στη κατάταξη με τους παίκτες Hearthstone με τα μεγαλύτερα εισοδήματα, μία θέση κάτω από τον συμπαίκτη του Thijs.

Lothar

lothar

O Jakub “Lothar” Szygulski είναι από την Πολωνία και είναι το τελυταίο μέρος της παρέας των G2. Έχει συμμετάσχει σε διάφορους αγώνες, αλλά δεν έχει τις επιδόσεις των συμπαικτών του. Τον τελευταίο καιρό, ο Lothar έχει καταξιωθεί ως κάστερ των αγώνων Hearthstone.

O Lothar είναι πολύ αγαπητός στην κοινότητα του Hearthstone. Έχει μοναδική αίσθηση του χιούμορ και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δείτε το stream του. Ένα από τα πιο αστεία πράγματα που κάνει είναι οι κατά καιρούς μιμήσεις άλλων διάσημων παικτών Hearthstone. Ντύνεται, δηλαδή, και φοράει make-up, για να μοιάσει σε άλλους γνωστούς παίκτες Hearthstone, και συμπεριφέρεται ακριβώς σαν αυτούς στο stream του. Μέχρι στιγμής έχει μιμηθεί τους Reynad και Forsen, τον συμπαίκτη του Lifecoach, αλλά και την Eloise – με ξεκαρδιστικό, φυσικά, αποτέλεσμα.

Aυτά ήταν τα μέλη της G2 Esports. Είμαστε σίγουροι ότι θα τους δούμε πολλές φορές στους μεγαλύτερους αγώνες Ηearthstone για το 2016. Tην επόμενη εβδομάδα, θα ασχοληθούμε με κάποιους άλλους από τους γνωστότερους παίκτες και παίκτριες Hearthstone. Αφήστε ένα σχόλιο, αν θέλετε να μάθετε συγκεκριμένα για κάποιον ή κάποια από αυτούς!

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft