Οι Millenium του ILookPretty κέρδισαν μια θέση στα EU CS

Millenium και Team Huma οι νέες προσθήκες στο EU Challenger Series

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Team Huma και η ομάδα του ILookPretty, Millenium, στο EU Challenger Series

https://twitter.com/Millenium/status/689545039614189568/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Η ομάδα του Έλληνα mid laner Πρόδρομου «I Look Pretty» Κεβεζιτίδη κέρδισε χθες μια θέση στα επερχόμενα Challenger Series ενώ σήμερα η Team Huma με αρχηγό τον πρώην jungler των TSM,Lucas «Santorin» Larsen, κέρδισαν μια θέση μέσω του Challenger Series qualifier. Οι δύο αυτές ομάδες θα αντικαταστήσουν τους Overclockers UK και Ex Nihilo.

Για τους fans που δεν έχουν παρακολουθήσει την challenger σκηνή, ο I Look Pretty ήρθε στην Millenium το Νοέμβριο του 2015 αμέσως μετά την αποχώρηση του από τους Different Dimension. Φαίνεται να έχει «δέσει» με τους συμπαίκτες του και αυτό μας το δείχνει μέσα από την σταθερή απόδοση του και αυτή της ομάδας του. Χαιρόμαστε που ένας Έλληνας παίκτης κατάφερε να παίξει σε ξένη ομάδα γιατί αυτό θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες να μπει στα LCS και να αποκτήσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις

Η Millenium κέρδισε τους Giants Gaming Underdoges και τους Renegades: Bandidos που είναι η challenger team των Renegades. Οι Team Huma από την άλλη επικράτησαν των team Wonder Stag e-Sports, Slow and Furious και τελικά κέρδισαν με 3-0 την Illuminar Honor Gaming που τους έδωσε την θέση στα Challenger Series.

Οι επόμενοι αγώνες των Millenium και της Team Huma είναι μόλις σε μια βδομάδα με το ξεκίνημα των Challenger Series. Άλλες ομάδες που αγωνίζονται οι SK Gaming, Copenhagen Wolves, mousesports και Inspire Esports.

Περισσότερα νέα για το League of Legends