Εικονική πραγματικότητα στο League of Legends

Άπιαστο όνειρο παραμένει η παρακολούθηση αγώνα League of Legends μέσω vr

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Άπιαστο όνειρο θα είναι για τους θεατές όπου θα θέλουν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι League of Legends σύμφωνα με τους οπαδούς του παιχνιδιού

Screenshot_1

Πέρυσι η Microsft ξεκίνησε το “Μοιραστείτε την ιδέα σας”, μια εκστρατεία για το νέο έργο τους AR το HoloLens όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μοιραστούν τις ιδέες τους. Το VR είχε ήδη συγκλονίσει την αγορά παιχνιδιών και ένας μεγάλος αριθμός των καταχωρήσεων ψήφισαν το League of Legends Match Viewer, όπου θα άλλαζε την εμπειρία του VR εντελώς.

Το HoloLens θα παρουσιάζει ολόκληρο το παιχνίδι που παίζεται σε πραγματικό χρόνο. Όχι μόνο ορισμένα σημεία που θα πρέπει να αναγράφονται στο Twitch ή άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέψει την παρακολούθηση του League of Legends όπως ποτέ πριν.

Ένας από τους κύριους λόγους που οδηγήθηκε το HoloLens στην eSports πλατφόρμα προβολής είναι το διαφορετικό. Σύμφωνα με την Daily Dot θα διαθέτει ένα ακουστικό επαυξημένης πραγματικότητας που θα δημιουργεί ολογράμματα που ενισχύουν αυτές τις εμπειρίες, όπως παρουσιάστηκαν στην Ε3 με το Minecraft της Microsoft. Οι παίκτες αντί για την 3D πραγματικότητα θα κάθονται μπροστά από ένα τραπέζι με τη συσκευή όπου θα δείχνει τον αγώνα της επιλογής τους. Κάτι τέτοιο θα ενίσχυε μάλιστα την εμπειρία, και τη σχεδόν ομόφωνη ψηφοφορία που έγινε για τον αγώνα Viewer, καθώς η Microsoft απάντησε λέγοντας ότι αυτό το εγχείρημα δεν ήταν δυνατό.

Screenshot_1

Καλά έως εδώ! Η Riot δεν θα ήθελε να σταματήσει τις συνεργασίες τις με το Twitch και τα άλλα μέσα ενημέρωσης, αλλά η θέληση για ένα τέτοιο προϊόν έχει μόλις γίνει πραγματικότητα στα μάτια όλων στις εταιρίες των VR και τις εταιρείες επαυξημένης πραγματικότητας  μιας και θα ήθελαν αυτό το προϊόν.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.