Νέο roster για τους Elements

Πάνω στους ΜrRallez και Steve θέλουν να χτίσουν τη νέα τους ομάδα οι Elements

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πάνω στους Rasmus «ΜrRallez» Skinneholm και Etienne “Steve” Michels θέλουν να χτίσουν τη νέα τους ομάδα οι Elements

4df3672897f72b00b1627efd2e95ab14
Ήταν μια κακή αγωνιστική χρονιά για τους Elements με πολλές ήττες και κάτω του μετρίου εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του season 5. Αυτό οδήγησε την ομάδα να χάσει όλους τους παίκτες της και σαν να μην έφτανε αυτό οι Elements δεν κατάφεραν να πουλήσουν την θέση τους στο LCS.

Σε μια ύστατη προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεων της, ο ιδιοκτήτης Jacob “Maelk” Toft-Andersen θέλει να φτιάξει ένα νέο roster για την season του 2016 και προσπαθεί να αποκτήσει τους MrRallez και Steve ώστε να είναι η «ραχοκοκκαλιά» της ομάδας. Οι δύο αυτοί παίκτες έχουν δουλέψει και στο παρελθόν μαζί στην ROCCAT σαν ad-carry και top laner αντίστοιχα. Πηγές αναφέρουν πως έχουν πάρει μέρος σε scrimms με την υπόλοιπη ομάδα. Σαν jungler και mid laner φημολογείται ότι δύο πρώην παίκτες των Gamers2. ο Gilius και ο Eika θα καλύψουν τις θέσεις, σαν support τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Hampus «promisQ» Abrahamsson, τον οποίο είχαν αφήσει στον πάγκο το προηγούμενο summer split.

Πώς όμως θα αντεπεξέλθει αυτή η νεοσύστατη ομάδα ενάντια σε μεγαθήρια όπως οι Fnatic και οι Origen; Χώρις τον βετεράνο του mid lane Froggen, ίσως τα βρούνε σκούρα, αφού οι αντίπαλες ομάδες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τα roster τους έχοντας πολύ καλούς έμπειρους παίκτες αλλά και ταλαντούχους πρωτάρηδες. Αναμφίβολα το roster υπέστη downgrade σε σχέση με της προηγούμενης season, που είχε μεταξύ άλλων τους Froggen, Tabzz και Rekkles.

Περισσότερα νέα για το League of Legends