Στους Also Known As ο Loulex

Ο Γάλλος jungler και πρώην παίκτης των H2k Gaming Jean-Victor «loulex» Burgevin μετακόμισε στους Also Known As

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Γάλλος jungler και πρώην παίκτης των H2k Gaming Jean-Victor «loulex» Burgevin μετακόμισε στους Also Known As

07d18d0e44d34150e09554a38b621b48

Ο Burgevin ζεί μαζί με τον μάνατζερ της ομάδας, Paul «Leara» Barbas, και θα παίξει στο Βορειό Αμερικάνικο 2016 Challenger Series Open Qualifier. Αφού ο Begevin μετέφερε έναν από τους λογαριασμούς του League of Legends στη Βόρεια Αμερική μερικές εβδομάδες πριν, υπήρχαν φήμες ότι θα ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δεν ήταν ωστόσο ξεκάθαρο που θα παίξει, ενώ και ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι δεν έχει υπογράψει με κάποια ομάδα ακόμα:

Ο Burgevin έφυγε από τους H2k στις 3 Νοεμβρίου, μετά το παγκόσμιο, όπου η ομάδα βγήκε 3η στην κατάταξη του group stage μετά την EDward Gaming και τους πρωταθλητές SK Telecom T1. Δεχόταν συχνά κριτική για την απόδοσή του, με τους αναλυτές της ομάδας να τον αποκαλούν τον αδύναμο κρίκο. Η ομάδα έχει υπογράψει με τον πρώην παίκτη της ROCCAT, τον jungler Marcin «Jankos» Jankowski για να τον αντικαταστήσει.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο