League of Legends All-Star: Ημέρα 1η

Το recap της πρώτης μέρας του All-Star Los Angeles

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το recap της πρώτης μέρας του All-Star Los Angeles
All_Star_Logo
Η πρώτη μέρα του φετινού All-Star άφησε πολλές υποσχέσεις. Οι παίκτες πολύ πιο χαλαροί από ότι συνήθως προσέφεραν θέαμα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προσπάθησαν (άλλες φορές επιτυχημένες και άλλες… άστο καλύτερα) να τρολάρουν. Το φινάλε πάντως των αγώνων της Παρασκευής βρήκε την Team Ice μπροστά με 250-100.

NA LCS All Stars vs. EU LCS ALL Stars

Όταν βλέπεις τον Dyrus να επιλέγει Singed καταλαβαίνεις από την αρχή πως θα δεις ένα πολύ ενδιαφέρον game. Οι δέκα αστέρες του League of Legends άφησαν στην άκρη την προετοιμασία, χαλάρωσαν και άνοιξαν το φετινό event με ένα απολαυστικό game. Για 22 λεπτά η αμερικανική ομάδα είχε το προβάδισμα, όμως το Baron buff που εξασφάλισαν στο 23′ οι παίκτες που εκπροσωπούν το EU LCS αποδείχτηκε καθοριστικό. Πέντε λεπτά αργότερα ο Huni και οι συμπαίκτες του διέλυαν το Nexus των αντιπάλων τους για να δώσουν τους πρώτους πόντους στην Team Ice.

LCK All Stars vs. LPL All Stars

Η συνέχεια είχε Faker και MaRin, μόλις για είκοσι λεπτά βέβαια… καθώς πρωταθλητές κόσμου ηττήθηκαν από την ομάδα του LPL σε 20:37! Το pick Lee Sin στο mid (0/3/1) δεν βγήκε στον άσο των SKT T1, την ώρα που από την απέναντι πλευρά ο Clearlove τα πήγαινε εξαιρετικά με Graves, jungle (5/2/11). Επαγγελματική νίκη για τους αστέρες του LPL που πριν το 21′ είχαν τελειώσει το παιχνίδι και έδιναν τη δεύτερη νίκη στην Team Ice.

LPL All Stars vs. LMS All Stars

Mε τους Rookie (13/2/5 με Kassadin) και Uzi (5/1/11 με Miss Fortune) να μην έχουν διάθεση να αστειευτούν, η ομάδα του LPL επικράτησε εύκολα των αστέρων του LMS. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν είχε κανείς διάθεση να… τρολάρει και αυτό φάνηκε από το pick and ban phase. H δεύτερη νίκη στο event (και η 3η για την Team Ice) ήρθε πολύ εύκολα για την ομάδα του LPL.

LCK All Stars vs. IWC All Stars

Mετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στα 5 vs. 5, η Team Fire έπρεπε να «σπάσει το ρόδι». Την πρώτη νίκη στην ομάδα της φωτιάς, την έδωσαν οι αστέρες του LCK που ισοπέδωσαν την ομάδα του IWC. Kαμία διάθεση για αστεία από τον Faker και τους συμπαίκτες του, που έληξαν το game στο 22:22 (!!!).

Τα αποτελέσματα των 1 vs. 1

1vs1

1vs12

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και τα στατιστικά του All Star Los Angeles

Περισσότερα νέα για το League of Legends