Εκτός η Gambit Gaming από το EU LCS

H Team Vitality γνωστή στον επαγγελματικό χώρο των FPS εισχωρεί στο χώρο της MOBA

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

H Team Vitality γνωστή στον επαγγελματικό χώρο των FPS εισχωρεί στο χώρο της MOBA

vitality-eulcs

Η Team Vitality επιτέλους επιβεβαίωσε τις φήμες μίας πολύ σημαντικής συμφωνίας, την αγορά της θέσης και το τέλος της Gambit Gaming από το EU LCS. Αυτό σηματοδοτεί πρώτη φορά ότι η Team Vitality, ένας οργανισμός των eSports που είναι πιο γνωστός για τις επαγγελματικές ομάδες του στα FPS (first person shooters) κυρίως, τώρα πια θέλει να συμμετέχει και στον κόσμο των MOBA και πιο συγκεκριμένα στο League of Legends. Η Vitality έχει ήδη αναφέρει πως έχει υπογράψει για το full roster και την τεχνική ομάδα. Επίσης εξέδωσαν ανακοίνωση των παικτών αφού αποκάλυψαν τo συμβόλαιο που υπέγραψαν με το support Raymond «kaSing» Tsang, πρώην παίκτη των h2k.

lol_kasing_support_vitality

Ο kaSing, ο οποίος είχε δοκιμαστεί στην Team SoloMid και έπαιξε στην ομάδα του IEM San Jose , δήλωσε πως θα ήθελε να αναπτύξει τις ικανοτητές του σαν παίκτης με κύριο λόγο να μείνει στην Ευρώπη. Επίσης τόνισε πως θα βοηθήσει τους παίκτες και θα φροντίσει για την επιτυχία της Vitality, ώστε να νικήσουν ομάδες σαν την Team SoloMid και τους Fnatic. Η υπόλοιπη ομάδα θα ανακοινωθεί  στις επόμενες ημέρες και με το συμβόλαιο του kaSing και τον ενθουσιασμό του για την καινούρια ομάδα. Ο σκόπος της Vitality, να είναι μέσα στους τοπ τρείς στην Ευρώπη, κάτι που δεν είναι εύκολο για μία καινούρια ομάδα.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο