Η νικήτρια ομάδα Dota 2 του Global eSports Cup

Η εξέλιξη της μάχης Team Empire εναντίον 4C&L και ο νικητής του τουρνουά Dota 2

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η εξέλιξη της μάχης Team Empire εναντίον 4C&L και ο νικητής του τουρνουά Dota 2

Ενώ το Dota 2 community παρακολουθούσε το The Defense, οι Team Empire και 4 Clovers & Lepricon έδωσαν σκληρή μάχη για το μεγάλο τελικό του Game Show Global eSports Cup που πραγματοποιήθηκε στο Dreamhack της Μόσχας. Οι Team Empire κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο και να σκοράρουν το τελικό 3-1.

Στο πρώτο game είδαμε κάπως απροσδόκητα drafts, με τους Empire να επιλέγουν τον Rubick και τους 4C&L τον Night Stalker. Αρχικά, πλεονέκτημα είχαν οι 4C&L, και συγκεκριμένα ο Pajkatt. Ο Pajkatt κατάφερε να χρησιμοποιήσει το Shadow Blade από την πρώτη κιόλας φάση του game και το αξιοποίησε στο έπακρο, κάνοντας πολύ farming σε όλο το χάρτη. Αν και οι 4C&L είχαν το πάνω χέρι μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού και προβάδισμα στο net worth, οι Empire δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να γυρίσουν το game υπέρ τους, αλλά τελικά οι 4C&L κυριάρχησαν επί των αντιπάλων τους σε 42 λεπτά και έφεραν το 1-0.

Στο δεύτερο game Game οι freaky και Funn1k των Team Empire ήταν εξαιρετικοί στο support play και κατάφεραν να στρέψουν πολλές team fights υπέρ των Empire. Ο Funn1k κατάφερε να πάρει ένα Aegis, ενώ όταν ο freaky που έπαιζε με τον Winter Wyvern πήρε το Refresher Orb, δόθηκε το τελειωτικό χτύπημα στους 4C&L και οι Empire ισοφάρησαν.

Στο τρίτο game, ο XBOCT έδωσε ρεσιτάλ, επιλέγοντας τον κλασικό του Anti-Mage, κάνοντας ανελέητο farming και πιέζοντας διαρκώς τους αντιπάλους, ειδικά στην top lane. Όταν οι Empire κέρδισαν μια πολύ σημαντική team fight στο 41ο λεπτό, ο XBOCT παρέσυρε δύο lanes από barracks και στην πορεία χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και το 2-1.

Στο τέταρτο game οι 4C&L προσπάθησαν κάτι διαφορετικό, με τον Pajkatt να επιλέγει Slark και τον Niqua να επιλέγει Windranger. Οι Empire απάντησαν με Spirit Breaker για τον Funn1k και Alchemist για τον Resolut1on. Ο Pajkatt και τα υπόλοιπα μέλη των 4C&L έμεναν πίσω σε gold και XP καθ’όλη τη δάρκεια του game, αφού ο Alchemist των Empire έκανε farming ραγδαία. Μετά από 29 λεπτά σωστής μάχης από τους Team Empire, οι 4C&L έχασαν το τελευταίο game και ο νικητής είχε πλέον κριθεί.

Ο τελικός έληξε με σκορ 3-1 και τους Empire να αποσπούν το έπαθλο των $125 000.

Πηγή: GosuGamers

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.