Τέλος εποχής για την TSM

Ένα κεφάλαιο έκλεισε για την Team SoloMid που ανακοίνωσε την αποδέσμευση όλων των παικτών της ομάδας CS:GO

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα κεφάλαιο έκλεισε για την Team SoloMid που ανακοίνωσε την αποδέσμευση όλων των παικτών της ομάδας CS:GO

w1280xh966_23009978259_de7bd20c09_k
Παρόλο που είχε μια εξαιρετική σεζόν με αρκετές διακρίσεις, η TSM αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες της στο Counter-Strike. Ο οργανισμός ανακοίνωσε την απόφαση του την Πέμπτη (3/12), με τονλόγο του «διαζυγίου» να είναι η πολύ μεγάλη διαφορά ώρας (ΗΠΑ-Δανία) που έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα και για τις δύο πλευρές. Οι παίκτες από την μεριά τους δήλωσαν:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με έναν οργανισμό όπως η TSM. Μας παρείχαν όλα όσα χρειαστήκαμε το χρόνο που πέρασε και έκαναν το καλύτερο δυνατό για να είμαστε χαρούμενοι. Όμως, τα μακροπρόθεσμα σχέδια μας είχαν αρκετές διαφορές και η καλύτερη λύση ήταν να χωρίσουν οι δύο πλευρές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την TSM για όλα όσα έκανε για εμάς και ευχόμαστε να συναντήσουμε το νέο τους ρόστερ σε κάποιο τουρνουά».

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες από τη Δανία που αποτελούν την ομάδα είναι οι: René «cajunb» Borg, Nicolai «device» Reedtz, Peter «dupreeh» Rasmussen, Finn «karrigan» Andersen και Andreas «Xyp9x» Højsleth. Πλέον η Team SoloMid «γυρνά σελίδα» και αναζητά παίκτες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ώστε να μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο, κάτι που θα είναι ευκολότερο από το να πρέπει να «τρέξεις» μια ομάδα στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive