Ανανέωση συμβολαίου imp με LGD

O Gu «imp» Seung-bin ανανέωσε το συμβόλαιό του με την LGD Gaming

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

O Gu «imp» Seung-bin ανανέωσε το συμβόλαιό του με την LGD Gaming

w768xh576_imp

Το AD Carry από την Κορέα συμμετείχε στην κινέζικη ομάδα από τον Νοέμβριο τους 2014, ενώ αρχικά ήταν μέλος της Samsung. Παρόλο που ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής και είχε μία πολλή καλή απόδοση μέσα στο 2015, τα αποτελέσματα ήταν ανάμικτα στο χρόνο που πέρασε με την LGD. Η LGD βγήκε πρώτη στα Playoffs του LPL Summer και προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέσα στα τρία μεγάλα φαβορί, όμως στο group stage έκανε μόλις δύο νίκες και αποκλείστηκε.

 

Με την επιστροφή της ομάδας του στην Κίνα, ο imp δεν έπαιξε κατά τη διάρκεια των National Electronic Sports Open λόγω τραυματισμού, αλλά παρουσιάστηκε και στο τουρνουά των National Electronic Sports και στο IEM San Jose. Η LGD δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο στις τρεις εκδηλώσεις που συμμετείχε. Το συμβόλαιο του imp ανανεώθηκε αλλά είναι άγνωστη η διάρκεια και τo χρηματικό ποσό. Ο imp τελείωσε το Παγκόσμιο 2015 με KDA 2.8, με συμμετοχή στα kills 72.8%.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο