Ο Fly επιστρέφει στην Κορέα και υπογράφει με τους KT Rolster

Oι ΚΤ Rolster επιβεβαίωσαν την απόκτηση δύο παικτών, του Song «Fly» Yong-jun και του Lee «IgNar» Dong-geun

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 
Oι ΚΤ Rolster επιβεβαίωσαν την απόκτηση δύο παικτών, του Song «Fly» Yong-jun και του Lee «IgNar» Dong-geun

w768xh576_ThM7Ijf

Διαβάστε τι δήλωσαν τα δύο νέα μέλη των KTR:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Κορέα και το ότι θα είμαι μέλος των ΚΤ μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά,» είπε ο Fly. «Πέρασε καιρός από τότε που έπαιξα μπροστά σε Κορεάτικο κοινό, για αυτό θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να σας δείξω έναν νέo και βελτιωμένο αυτό».

«Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος των KT, έναν οργανισμό που πάντα ήθελα να συμμετέχω από μικρή ηλικία» είπε ο IgNar. «Επειδή είναι πολλοί ταλαντούχοι παίκτες (στην ομάδα) και όσο δουλέψουμε μαζί, πιστεύω πως τον επόμενο χρόνο θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα».

Αρχικά: Με την αναχώρηση του βασικού mid laner Kim «Nagne» Sang-moon και του support Lee «Piccaboo» Jong-beom, οι KT Rolster πιθανότατα να έχουν βρει τους αντικαταστάτες για την άνοιξη του 2016 με δύο έμπειρους παίκτες της Κορέας.

Οι υπόλοιποι παίκτες των KT Rolster ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για το 2016, άρα το τωρινό roster των KT για την άνοιξη θα είναι:

  • Top: Kim «ssumday» Chan-ho
  • Jungle: Go «Score» Dong-bin
  • Mid: Song «Fly» Yong-jun
  • AD Carry: No «Arrow» Dong-hyeon
  • Support: Lee «IgNar» Dong-geun

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο