Οι compLexity υπογράφουν νέο roster

Η Αμερικάνικη ομάδα compLexity, με ανακοίνωσή της την Τρίτη, φέρνει στο δυναμικό της Dota2 ομάδα της

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Αμερικάνικη ομάδα compLexity, με ανακοίνωσή της την Τρίτη, φέρνει στο δυναμικό της Dota2 ομάδας της, τους Rasmus «Cheesie» Blomdin, Linus «Limmp» Blomdin και Simon «Handsken» Haag.

ψολ

Οι παραπάνω αλλαγές στο δυναμικό των compLexity προξένησαν το ενδιαφέρον τόσο των φαν της ομάδας όσο και γενικότερα της Dota2 σκηνής καθώς η προηγούμενη πεντάδα τους είχε παρουσιάσει ικανοποιητικά αποτελέσματα σε περασμένες διοργανώσεις, με σημαντικότερη όλων την παρουσία τους στο The International 5.

Όπως φαίνεται, η διοίκηση των compLexity αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές «εκ του ασφαλούς» μιας και τα δύο αδέρφια, Cheesie και Limmp, έχουν υπάρξει μέλη των compLexity και στο παρελθόν. Από τη μία πλευρά ο Cheesie έπαιζε για τους compLexity και για την ομάδα τους στο Heroes of Newerth ενώ από την άλλη, ο Limmp υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της πρώτης Dota2 ομάδας τους, το 2014. Επιπροσθέτως, οι αλλαγές αυτές στο δυναμικό τους σημαίνουν και την επανένωση σε μεγάλο ποσοστό των stayGreen, που κατά την περίοδο 2013-2014 αποτελούσαν μία από τις ισχυρότερες ομάδας στο HoN.

Μετά τις αλλαγές αυτές, το δυναμικό των compLexity έχει ως εξής:

  • Kyle «swindlemelonzz» Freedman
  • Zak «Zfreek» Freedman
  • Linus «Limmp» Blomdin
  • Simon «Handsken» Haag
  • Rasmus «Chessie» Blomdin
  • Luis «ZyzzY» Perez (Sub)

Με την προσθήκη του Chessie στο δυναμικό τους, οι compLexity αποφάσισαν να κρατήσουν τον ZyzzY ως αναπληρωματικό. Η επιλογή τους αυτή στηρίχθηκε στο ιατρικό ιστορικό του Chessie, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας στο παρελθόν. Από την πλευρά του, ο Handsken δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος που θα είναι μέλος των compLexity καθώς και ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να του δοθεί.

 

Περισσότερα νέα για το Dota 2