Παρουσίαση Pre-Season 2016

Εξερευνήστε μαζί μας ορισμένες από τις αλλαγές που θα γίνουν στο League αυτήν την Περίοδο Προετοιμασίας.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ενημερώσεις Σκοπευτών! Νέα αντικείμενα! Αλλαγμένα αντικείμενα! Ένα νέο τέρας στη ζούγκλα! Θεμελιώδεις εξειδικεύσεις! Εξερευνήστε μαζί μας ορισμένες από τις αλλαγές που θα γίνουν στο League αυτήν την Περίοδο Προετοιμασίας.

Με την Season 5 να φτάνει στο τέλος της,η Riot ήδη μας έχει ξαφνιάσει με τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στην αρένα των επικαλεστών. Το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο «βίαιο» και η μάχη για τα ειδικά buffs τώρα μεταφέρεται και στο Top Lane με έναν «mini» Baron. Τροποποιήσεις σε marksman ήρωες αλλά και αντικείμενα, καθώς και κάποιες καταργήσεις αντικειμένων. Μεικτά φαίνεται να είναι τα συναισθήματα των παικτών για τις επερχόμενες αλλαγές αλλά απομένει πολύ λίγος χρόνος για να τις δούμε στην πράξη!

Η pre-Season αφορά το διάστημα από 11 Νοεμβρίου έως και αρχές με μέσα Ιανουαρίου 2016.

Η season τελειώνει απόψε τα μεσάνυχτα και οι παίκτες κατηγορίας Silver+ θα λάβουν τα αντίστοιχα βραβεία! Δείτε αναλυτικές πληροφορίες,σχετικά με τα βραβεία της season, εδώ !

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Καλύτερα να πεθάνεις προσπαθώντας παρά μετανιώνοντας! Θα γίνω φωτογράφος ο κόσμος να χαλάσει! Αλλά για την ώρα είπα να ασχοληθώ με την αρχισυνταξία,τα esports και το gaming μιας που έχω χαλάσει άπειρες ώρες της καθημερινότητάς μου σε αυτό.