Ο GBM θα συμμετάσχει σε Αμερικάνικη ομάδα

H Jin Air Green Wings επιβεβαίωσε πως το συμβόλαιο του Lee «GBM» Chang-seok

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

w640xh480___________

H Jin Air Green Wings επιβεβαίωσε πως το συμβόλαιο του Lee «GBM» Chang-seok έχει λήξει με την οργάνωση, και πως θα ταξιδέψει τον Ειρηνικό Ωκεανό για να παίξει στο NA LCS.

Η ανακοίνωση δεν ήταν ξεκάθαρη σχετικά με το σε ποια ομάδα θα μπει. Προς το παρόν οι τρεις μεγάλες ομάδες του LCS: Cloud9, Team SoloMid και Counter Logic Gaming έχουν παίκτες για τη θέση του mid lane, αλλά υπάρχουν ελεύθερες θέσεις σε κατώτερες ομάδες στα standings του Summer Split 2015.

Ο GBM μπήκε στο μεγάλο κορεάτικο επίπεδο όταν συμμετείχε στους CJ Entus Frost το 2013, αντικαθιστώντας τον Jung «RapidStar» Min-sung. Μετά την αναχώρησή του από την ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2014, συμμετείχε στην οργάνωση των Jin Air, όπου έπαιξε για τους Falcons πριν συγχωνευτούν οι ομάδες για το roster 2015.

Οι Jin Air κατατάχθηκαν 6οι – 10οι στο Summer LCK 2015, με σκορ 10-8 και τους αγώνες τους με 22-20 στον χάρτη. Δεν τα κατάφεραν μέχρι τα playoffs.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο