Το νέο Dota 2 roster των Team Empire

Η ομάδα παρουσιάζει το νέο της μέλος με το οποίο θα ανταγωνίζεται στην Dota 2

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η ομάδα παρουσιάζει το νέο της μέλος με το οποίο θα ανταγωνίζεται στην Dota 2

Χθες το απόγευμα η Team Empire ανακοίνωσε μέσω Twitter την αντικατάσταση του ‘yoky’ (Maxim Kim) από τον ‘GeneRal-qw’ (Victor Nigrini).

Η Team Empire είχε ικανοποιητική απόδοση τον Οκτώβριο, κερδίζοντας το 63% των games που έπαιξε, αλλά ένιωθε πως ήταν αναγκαία μια αλλαγή που θα τους οδηγούσε στο επόμενο επίπεδο του ανταγωνιστικού gaming. Ο yoky είχε δείξει ως τώρα ένα καλό πρόσωπο, αλλά στο match εναντίον της Alliance στους ανοιχτούς προκριματικούς της WCA η επίδοσή του επισκιάστηκε από αυτή του ‘s4’ (Gustav Magnusson). Τελικά, η Team Empire ηττήθηκε από την Alliance και αυτό οδήγησε στον αποκλεισμό της από το WCA event το Δεκέμβριο. Την ήττα αυτή ακολούθησε ακόμα μία ήττα στο πλαίσιο του Starladder i-league, όπου οι Alliance κυριάρχησαν και πάλι με σκορ 2-0 και ο s4 κατέκτησε τη mid lane. Μετά από αυτά τα αποθαρρυντικά αποτελέσματα, η ομάδα αποφάσισε να αντικαταστήσει τον yoky με τον General-qw.

Πλέον το roster της ομάδας έχει ως εξής:

Russia Aryat ‘Silent.’ Gaziev
Ukraine Victor ‘GeneRal-qw’ Nigrini
Ukraine Roman ‘Resolut1on’ Fominok
Ukraine Ilya ‘ALOHADANCE’ Korobkin
Russia Alexsander ‘NoFear’ Churochkin

Από την αλλαγή του roster και μετά η Team Empire νίκησε τη SCARYFACEZZZ με σκορ 3-0 στο CIS playoff για το ανερχόμενο Game Show GIS και πέτυχε μια ισοπαλία 1-1 με την Team Alternate στα group stages του The Defense season 5.  Αυτό δείχνει ότι το νέο roster έχει δυνατότητες, αλλά οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν με μεγαλύτερη βεβαιότητα κατά πόσον ο General-qw είναι το νέο αίμα που χρειάζεται η Team Empire για να επανέλθει στο προσκήνιο της Dota 2 σκηνής. Το community πάντως έχει τις αμφιβολίες του για την επιλογή αυτή και έχουν ακουστεί κάποια αρνητικά σχόλια για τον General-qw.

Πηγή: Gosu Gamers

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.