Supercars Racing – Review

Αγώνες μέχρι τελικής πτώσης

Platform
 
Genre
 

Αγώνες μέχρι τελικής πτώσης

sr4

To Supercars Racing είναι ένας racing τίτλος, τον οποίον μπορείτε να βρείτε στο site της Gametop. Το παιχνίδι είναι μόλις 91Mb και το μόνο που απαιτεί, είναι να έχετε Windows. Μπορείτε να προμηθευτείτε το παιχνίδι από εδώ.

Gameplay

Στο Supercars Racing παίρνετε μέρος σε αγώνες, με το αυτοκίνητο της επιλογής σας σε διάφορες πίστες. Το παιχνίδι έχει πάνω από 30 περιοχές, καθώς και έξι αυτοκίνητα, τα οποία μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα αναβαθμίσετε με χρήματα που κερδίζετε από αγώνες. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την ταχύτητα, την επιτάχυνση καθώς και τον χειρισμό κάθε οχήματος, ενώ μπορείτε να βάλετε και το χρώμα της επιλογής σας.

sr5

Το βασικό mode του παιχνιδιού είναι το Championship, στο οποίο παίρνετε μέρος σε μια σειρά αγώνων και ξεκλειδώνετε νέες πίστες, αρκεί να βρίσκεστε στις τρεις πρώτες θέσεις. Όσο προχωράτε στο Championship Mode, αυξάνεται ο αριθμός των αντιπάλων στις πίστες. Πέρα από τους κλασσικούς αγώνες, υπάρχει και το Last Hero Standing, όπου κάθε 30 δευτερόλεπτα ο παίκτης που βρίσκεται στην τελευταία θέση αποκλείεται.

sr3

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, αν κάποιος αντίπαλος σας τρακάρει, τότε σίγουρα θα χάσετε και τον έλεγχο του οχήματός σας. Θα παρατηρήσετε πολλές φορές ότι οι αντίπαλοι δεν προσπαθούν απλά να νικήσουν τον αγώνα, αλλά να βγάλουν εσάς εκτός. Στις πρώτες πίστες μάλιστα, θα δυσκολευτείτε αρκετά μέχρι να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε reset το όχημα σας, αν βρεθείτε έξω από την πίστα, αλλά αν κάποιος περνάει εκείνη την ώρα που το κάνετε, θα σας εκτοπίσει, αφού θα είστε ευάλωτοι.

Δυστυχώς το παιχνίδι έχει μεγάλα θέματα από bugs, τα οποία θα δυσκολέψουν την πρόοδο σας σε αυτό. Κάποιες φορές, όταν πηγαίνετε στις άκρες μιας πίστας, θα σας εμφανίσει το μήνυμα «Wrong Way» και όταν τελειώσετε τον γύρο θα είναι σαν να μην το κάνατε ποτέ. Επιπλέον, υπάρχει ένα επίπεδο Last Hero Standing, όπου το ρολόι κολλάει στο μηδέν για αρκετή ώρα, ενώ σε ένα άλλο επίπεδο, ξεκινάτε αντίθετα με τη φορά που πάει η πίστα.

sr1

Γραφικά/Ήχος

Τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι καλοδουλεμένα και οι περιοχές είναι ζωντανές, με αρκετές λεπτομέρειες. Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες είναι σαν να μην υπάρχουν. Πιο συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν collisions για πολλά αντικείμενα, όπως δέντρα, κολόνες ή θάμνους με αποτέλεσμα να περνάτε απλά από μέσα τους.

Η μουσική του παιχνιδιού είναι συχνά επαναλαμβανόμενη και με μικρή ποικιλία. Όταν συγκρούεστε με κάποιον τοίχο ή αντίπαλο όχημα, ακούγεται πάντα ένας συγκεκριμένος ήχος, αν και υπάρχουν φορές που απλά δεν ακούγεται τίποτα.

sr2

Overview

Παρ’ όλη την καλή δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά του παιχνιδιού, θα συναντήσετε μεγάλα προβλήματα με τα bugs που υπάρχουν, καθώς και το πολύ επιθετικό AI.

Θετικά

  • Εύκολη αναβάθμιση των αυτοκινήτων
  • Πολλές λεπτομέρειες στα γραφικά των περιοχών

Αρνητικά

  • Bugs που θα επηρεάσουν την πρόοδό σας στο παιχνίδι
  • Πολύ επιθετικό AI
Αγώνες μέχρι τελικής πτώσης To Supercars Racing είναι ένας racing τίτλος, τον οποίον μπορείτε να βρείτε στο site της Gametop. Το παιχνίδι είναι μόλις 91Mb και το μόνο που απαιτεί, είναι να έχετε Windows. Μπορείτε να προμηθευτείτε το παιχνίδι από εδώ. Gameplay Στο Supercars Racing παίρνετε μέρος σε αγώνες, με το αυτοκίνητο της επιλογής σας σε διάφορες πίστες. Το παιχνίδι έχει πάνω από 30 περιοχές, καθώς και έξι αυτοκίνητα, τα οποία μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα αναβαθμίσετε με χρήματα που κερδίζετε από αγώνες. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την ταχύτητα, την επιτάχυνση καθώς και τον χειρισμό κάθε οχήματος, ενώ μπορείτε να βάλετε και το χρώμα της επιλογής σας. Το βασικό mode του παιχνιδιού είναι το Championship, στο οποίο παίρνετε μέρος σε μια σειρά αγώνων και ξεκλειδώνετε νέες πίστες, αρκεί να βρίσκεστε στις τρεις πρώτες θέσεις. Όσο προχωράτε στο Championship Mode, αυξάνεται ο αριθμός των αντιπάλων στις πίστες. Πέρα από τους κλασσικούς αγώνες, υπάρχει και το Last Hero Standing, όπου κάθε 30 δευτερόλεπτα ο παίκτης που βρίσκεται στην τελευταία θέση αποκλείεται. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, αν κάποιος αντίπαλος σας τρακάρει, τότε σίγουρα θα χάσετε και τον έλεγχο του οχήματός σας. Θα παρατηρήσετε πολλές φορές ότι οι αντίπαλοι δεν προσπαθούν απλά να νικήσουν τον αγώνα, αλλά να βγάλουν εσάς εκτός. Στις πρώτες πίστες μάλιστα, θα δυσκολευτείτε αρκετά μέχρι να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε reset το όχημα σας, αν βρεθείτε έξω από την πίστα, αλλά αν κάποιος περνάει εκείνη την ώρα που το κάνετε, θα σας εκτοπίσει, αφού θα είστε ευάλωτοι. Δυστυχώς το παιχνίδι έχει μεγάλα θέματα από bugs, τα οποία θα δυσκολέψουν την πρόοδο σας σε αυτό. Κάποιες φορές, όταν πηγαίνετε στις άκρες μιας πίστας, θα σας εμφανίσει το μήνυμα «Wrong Way» και όταν τελειώσετε τον γύρο θα είναι σαν να μην το κάνατε ποτέ. Επιπλέον, υπάρχει ένα επίπεδο Last Hero Standing, όπου το ρολόι κολλάει στο μηδέν για αρκετή ώρα, ενώ σε ένα άλλο επίπεδο, ξεκινάτε αντίθετα με τη φορά που πάει η πίστα. Γραφικά/Ήχος Τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι καλοδουλεμένα και οι περιοχές είναι ζωντανές, με αρκετές λεπτομέρειες. Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες είναι σαν να μην υπάρχουν. Πιο συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν collisions για πολλά αντικείμενα, όπως δέντρα, κολόνες ή θάμνους με αποτέλεσμα να περνάτε απλά από μέσα τους. Η μουσική του παιχνιδιού είναι συχνά επαναλαμβανόμενη και με μικρή ποικιλία. Όταν συγκρούεστε με κάποιον τοίχο ή αντίπαλο όχημα, ακούγεται πάντα ένας συγκεκριμένος ήχος, αν και υπάρχουν φορές που απλά δεν ακούγεται τίποτα. Overview Παρ’ όλη την καλή δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά του παιχνιδιού, θα συναντήσετε μεγάλα προβλήματα με τα bugs που υπάρχουν, καθώς και το πολύ επιθετικό AI. Θετικά Εύκολη αναβάθμιση των αυτοκινήτων Πολλές λεπτομέρειες στα γραφικά των περιοχών Αρνητικά Bugs που θα επηρεάσουν την πρόοδό σας στο παιχνίδι Πολύ επιθετικό AI [taq_review]

6

Καλό!

Τερμάτισε, αν μπορείς

Το Supercars Racing είναι ένα ικανοποιητικό παιχνίδι σε θέμα γραφικών, αλλά τα αμέτρητα bugs του θα επηρεάσουν άσχημα την εμπειρία σας.

Διάρκεια

6.5

Gameplay

5.5

Γραφικά

7

Ήχος

5

User Rating : Be the first one !
6
Περισσότερα νέα για το Supercars Racing

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.