Δείτε ποιο είναι το νέο ADC των TSM!

Ανακοινώνουμε ότι τα tryouts για τη θέση του AD Carry σταματήσανε, και θα θέλαμε

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ανακοινώνουμε ότι τα tryouts για τη θέση του AD Carry σταματήσανε, και θα θέλαμε να καλωσορίσουμε το καινούριο μέλος της οργάνωσης, τον Peter ‘Doublelift’ Peng

Για τον Doublelift ίσως οι συστάσεις να είναι περιττές. Ανακηρύσσεται συνεχώς ως το καλύτερο AD Carry που ήρθε από την Βόρειο Αμερική, καθώς ο Doublelift, είναι επαγγελματίας παίκτης από τη Season 1 και έχει εκπροσωπήσει την περιοχή μας στο Παγκόσμιο δύο φορές. Η ιστορική του καριέρα είναι γνωστή διεθνώς, και έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι είναι άξιος αντίπαλος σε παγκόσμιο επίπεδο. Φημολογείται πως είναι παίκτης που δουλεύει σκληρά και που θέτει συνεχώς νέους στόχους και σε συνδυασμό με την ιδιότητα τους ως Βορειοαμερικάνος, μας οδήγησε στην απόφαση πως ο Doublelift είναι η καλύτερη επιλογή μέσα από πολλούς ταλαντούχους συμμετέχοντες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον καλωσορίζουμε στους TSM, και ανυπομονούμε για το προσεχές έτος μαζί του.

– Peter ‘Doublelift’ Peng: «Μπαίνοντας στην ομάδα των TSM θα ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και περήφανος. Ελπίζω να αποδείξω τι αξίζω και να με καλωσορίσουν οι fans των ΤSM παγκοσμίως. Είμαι αποφασισμένος να κάνω μια ολοκαίνουρια αρχή και να ξεπεράσω τα όρια μου με το να νικήσω τον σκληρό ανταγωνισμό που έρχεται στη συνέχεια.

Σε όλους τους fans μου: Άσχετα με το ποια ομάδα παίζω, πάντα θα είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίσατε. Θα παίξω σε μία οργάνωση που θα σέβεται την αφοσίωσή μου και την σκληρή δουλειά. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλη την υποστήριξη που δείξατε κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, και ελπίζω να αποδώσω καλύτερα αυτή τη σεζόν. »

Ως αποτέλεσμα, ανακοινώνουμε ότι ο Jason ‘WildTurtle’ Tran είναι πια μέρος των αναπληρωματικών και αναζητεί τη θέση του σαν ADC σε άλλες ομάδες. Θα ανακοινώσουμε περισσότερα στο μέλλον σχετικά με την κατάσταση του.»

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο