Ένα παραμύθι με τους Doublelift, Forg1ven, Xpecial, TSM, CLG και Liquid

Ως γνωστόν ο DoubleLift αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Counter Logic Gaming και μέλος της Team Solo Mid.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ως γνωστόν ο DoubleLift αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Counter Logic Gaming και μέλος της Team Solo Mid.

Ο DoubleLift εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος και καυστικός και αυτό παραξένεψε όσους γνωρίζουν για την άριστη επαγγελματική του συμπεριφορά.

Πάμε να διαβάσουμε όμως σε στυλ παραμυθιού τι «παίχτηκε».

mike

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ο DoubleLift, ο καλύτερος Marksman στο North America. Παρόλο που η ομάδα με το μεγαλύτερο fan base ήταν η TSM του WildTurtle, εκείνος επέμενε να προσπαθεί με τους CLG.

Μια μέρα το πείσμα του καρποφόρησε και ανέβηκε η ομάδα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Και εδώ έρχεται η κακιά μάγισσα, ο HotshotGG

Μια ηλιόλουστη μέρα την Κορέα όπου κάνανε προπονήσεις, μαζεύτηκε η ομάδα για να αποφασίσουν ποιός θα παίξει στο mid lane: Pobelter ή Huhi. Όλοι συμφώνησαν πως η θέση δικαιωματικά ανήκει στον Pobelter και έτσι ο Huhi θα έμενε να γυαλίζει τον πάγκο…

Team Liquid:  Την ίδια περίοδο η Team Liquid ακόμα έψαχνε να βρεί τι έγινε και χάσαν το εισητήριο για τα Worlds. Piglet και Xpecial δεν θα ξαναπαίζανε μαζί και η ομάδα σκεφτόταν να υπογράψει τον Forg1ven.

(πίσω στους CLG) Στο επόμενο meeting ο Hotshot ανακοινώνει πως θέλει να δώσει μια ευκαιρία στον Huhi και πως θα έπαιζε βασικός τη δεύτερη βδομάδα των ομίλων. Τότε ο προπονητής Chris αντιλαμβάνεται το λάθος, σηκώνεται και μαζί με τον Doublelift υπερασπίζονται τη θέση του Pobelter. Ο HotShot μην έχοντας επιλογή κάνει πίσω χωρίς να έχει πει την τελευταία του λέξη.

Μετά το τέλος του meeting, ο HotShot δηλώνει στον Chris πως είναι τελειωμένος μετά τα Worlds. Παρόλο που ο Chris δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα και δεν λέει τίποτα, ο DoubleLift το αντιλαμβάνεται και μετά από πιέσεις ο Chris το παραδέχεται. Έτσι μιας και ο Fenix θα ακολουθούσε τον Piglet στην Κορέα, ο DoubleLift σκέφτεται να πάνε πακέτο με Pobelter στους Team Liquid και μιλάει με Xpecial.

O Hotshot αντιλαμβάνεται όλο αυτό και καλεί τους Liquid. Για να μην φτάσει στα αυτιά της Riot, συμφωνούν να διώξουν τους εμπλεκόμενους παίκτες. Οι Liquid δεν έχουν πρόβλημα μιας και έχουν backup για support, αλλά οι CLG είναι στη μέση του Παγκοσμίου. Με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι όσο χειρότερο γίνεται,  πετάνε κάθε ελπίδα για μια καλή πορεία και εκεί ο Zionsparta αποφασίζει να ψάξει για μια νέα ομάδα!

Και γυρνάμε πίσω στην Αμερική και στους TSM. Οι TSM ψάχνουν Top – Jungle και ADC. Δεν βρίσκουν κάτι καλό για Marksman και είναι έτοιμοι να ξαναυπογράψουν με Wildturtle. Εκεί είναι που εμφανίζεται ο πληγωμένος DoubleLift την κατάληλη στιγμή και κουμπώνει στους TSM. Ο Zionsparta δεν φαίνεται να άρεσε (έρχεται ο Impact) και δεν έκλεισε και αυτός στους Team Solo Mid.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983