Το Playstation VR στο Paris Games Week

Όλα τα παιχνίδια που είδαμε

Platform
 

Όλα τα παιχνίδια που είδαμε

Playstation_VR_Renamed_01

Κατά την διάρκεια του Paris Games Week, η Sony παρουσίασε τους πρώτους τίτλους για το Playstation VR. Πάμε λοιπών να δούμε αυτά τα παιχνίδια αναλυτικά.

RIGS Mechanized Combat

Το RIGS, το σπορ του μέλλοντος όπως το αποκάλεσαν, θα διαδραματίζετε σε αρένες από κάθε μεριά του πλανήτη. Παίρνετε στον έλεγχο σας τεράστια ρομπότ και αντιμετωπίζεται άλλους παίκτες από όλον τον κόσμο.

Until Dawn: Rush of Blood

Μετά την επιτυχία του Until Down δεν ακούγετε παράλογο να ακούμε ξανά για αυτό τόσο σύντομα. Το Until Down: Rush of Blood είναι ένα arcade shooter, του οποίου η ανάπτυξη ξεκίνησε όταν αυτή του Until Down ήταν ακόμα στην μέση. Ήταν ξεκάθαρο στους δημιουργούς ότι ο κόσμος και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού μπορούσαν να μεταφερθούν και σε νέα πράγματα.

Battlezone

Η ομάδα ανάπτυξης του Battlezone, Rebellion, δήλωσε πως το παιχνίδι είναι ένας φόρος τιμής του ομώνυμου τίτλου για Atari.Η εταιρία απέκτησε τα δικαιώματα για τον tank combat τίτλο περίπου πριν δυο χρόνια.

Robinson: The Journey

Σύμφωνα με την Crytek, οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο ενός μικρού αγοριού, το οποίο βρέθηκε σε έναν μυστηριώδη πλανήτη. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν το περιβάλλων του πλανήτη, αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο και ανακαλύπτοντας νέα μυστικά.

Τέλος, είδαμε και ένα μικρό showcase από τα παραπάνω αλλά και με κάποιους άλλους τίτλους. Από ότι φαίνετε το VR έρχεται για να μείνει.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.