Σημειώσεις ενημέρωσης 5.21

Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 5.21 που φτάνει επιτέλους στην τρίτη δεκαετία της ζωής της

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

patch-notes

Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 5.21 που φτάνει επιτέλους στην τρίτη δεκαετία της ζωής της. Θα έχετε ήδη ακούσει πολλά γι’ αυτό, αλλά φτάνουμε προς το τέλος των κύκλων των μικρότερων ενημερώσεων, καθώς κοντεύει να τελειώσει η δουλειά της Περιόδου Προετοιμασίας που θα αλλάξει την αντίληψή σας για πράγματα που νομίζατε ότι γνωρίζατε για το League of Legends.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, με τις αποδυναμώσεις της Ρίβεν.

Αν προχωρήσετε παρακάτω, θα βρείτε παρόμοιο περιεχόμενο με τις ενημερώσεις 5.20 και 5.19. Μια διόρθωση σφάλματος για τον αποσυγχρονισμό των βασικών επιθέσεων της Κέιτλιν (ΝΑΙ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ) και μερικές ενισχύσεις για κάποιους από τους λιγότερο δυνατούς φίλους μας από το κενό (Τσο’Γκαθ, Κάσαντιν). Επιπλέον, συνεχίζουμε να κόβουμε λίγη από την ισχύ των ηρώων που ξεχωρίζουν σε ισχύ (Γκάνγκπλανκ, Μορντεκάιζερ). Αυτή η ενημέρωση μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή, αλλά είναι πιο συνετή και πιο υπεύθυνη. Ας προχωρήσουμε έτσι.

Αυτά από εμάς για την ώρα! Όπως πάντα, ρίξτε μια ματιά στο περιεχόμενο παρακάτω, για να δείτε τις λεπτομέρειες για όλες τις αλλαγές (και για το τι βάζει ο Ζίλεαν στα μπουκάλια του) και θα τα πούμε στην επόμενη ενημέρωση. Τη στιγμή που θα το διαβάζετε αυτό, θα είμαστε στο μέσο των ανακοινώσεων των αλλαγών για τη σεζόν και γι’ αυτό θα έχουμε να πούμε πολλά, όταν ξαναϊδωθούμε. Έως τότε, είθε όλα τα σφάλματά σας να διορθωθούν και όλες οι βασικές σας επιθέσεις να συγχρονιστούν.

Ήρωες

CaitlynΚέιτλιν

Διορθώθηκε το σφάλμα στις βασικές επιθέσεις της Κέιτλιν.

Λάτρεις της Κέιτλιν, αγαλλιάστε: το κινούμενο γραφικό της βασικής επίθεσης της Κέιτλιν δεν θα αποσυγχρονίζεται πλέον από ζημιά που προκαλείται, όταν η Λούλου (ή ο Πιξ, για να είμαστε πιο ακριβείς), βρίσκεται στον αγώνα. Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι αυτή ήταν η μοναδική αιτία του αποσυγχρονισμού, αλλά θα παρακολουθούμε την Κέιτλιν σ’ αυτήν την ενημέρωση, για να δούμε αν παρουσιαστούν άλλα τέτοια συμπτώματα.

Στο μεταξύ, μπορείτε άφοβα να αποτελειώνετε τους υπηρέτες.

Γενικά
Ο ΠΙΞ ΦΤΑΙΕΙ Διορθώθηκε ένα ζήτημα, όπου το κινούμενο γραφικό της βασικής επίθεσης της Κέιτλιν αποσυγχρονιζόταν ορισμένες φορές από ζημιά που προκαλούταν, αν η Λούλου βρισκόταν στον αγώνα

ChogathΤσο’Γκαθ

Η Καταβρόχθιση αποκτά περισσότερες στοίβες κατά την εκτέλεση ηρώων και θεραπεύει τον Τσο’Γκαθ, όταν είναι πλήρης.

Για τους αφοσιωμένους οπαδούς του Τσο’Γκαθ, η Καταβρόχθιση μπορεί να είναι το μεγαλύτερο όπλο του (και να καταπίνει ακόμη και τα πιο τεράστια γεύματα) και το πιο αδύνατο σημείο του (να προσπαθεί μάταια να αυξήσει τις στοίβες Καταβρόχθισης, αν μείνει πίσω στον αγώνα). Η προσθήκη επιπλέον Μπόνους στην επιτυχημένη χρήση της Καταβρόχθισης δίνει στον Τσο’Γκαθ μεγαλύτερες ανταμοιβές, όταν λυσσάει στην πείνα και, επίσης, του δίνει τη δυνατότητα να αυξήσει ακόμη περισσότερο την τεράστια Ζωή του, όταν είναι πλήρης.

Feast R – Καταβρόχθιση
ΣΤΟΙΒΕΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΗΡΩΑ 1 ⇒ 2
Νέο: ΑΠΟΦΑΓΙΑ Η εκτέλεση υπηρέτη ή τέρατος με μέγιστο αριθμό στοιβών θεραπεύει πλέον τον Τσο’Γκαθ για 90/120/150 (διπλάσιο ποσό για αντίπαλους ήρωες)

GangplankΓκάνγκπλανκ

Η βασική Ζωή μειώνεται, η Ζωή ανά επίπεδο αυξάνεται. Το Q κοστίζει λιγότερο, αλλά δεν αναπληρώνει πλέον Μάνα.

Η παρουσία του Γκάνγκπλανκ στη λωρίδα είναι αποτελεσματική και επικίνδυνη, δίνοντάς του εγγυημένη πρόσβαση σε Χρυσό με πολύ λίγες δυνατότητες αντίδρασης από τον αντίπαλό του. Σίγουρα ξεκινά με μερικά αθώα Q για επιπλέον Χρυσό, αλλά καταλήγει να διαλύει τους μάγους υπηρέτες με ένα και μόνο βαρέλι και να εξολοθρεύει ολόκληρα κύματα με αλυσιδωτές εκρήξεις βαρελιών. Χάρη σ’ αυτήν την ύπουλη ενίσχυση της Κουμπουριάς, ο Γκάνγκπλανκ καταλήγει να κολυμπά στα ασημένια ερπετά και τις μεγάλες αναβαθμίσεις, έχοντας καλύτερα στατιστικά από όλους τους αντιπάλους.

Αυτή η αλυσίδα συμβάντων είναι φανταστική για όσους την προκαλούν με τον Γκάνγκπλανκ, αλλά συχνά οι αντίπαλοί του πασχίζουν να τον φτάσουν. Αυτές οι αλλαγές αποτελούν εμπόδιο στα σχέδιά του, υποχρεώνοντάς τον να ξεμένει από αντοχές (ή Ζωή), όταν ασκεί πίεση με τη βασισμένη στο φαρμάρισμα στρατηγική του. Θα εξακολουθεί να σπέρνει τον τρόμο στις θάλασσες (εν τέλει), αλλά η προοπτική να ανακοπεί η πορεία του φαντάζει τώρα πιο ρεαλιστική.

Γενικά
ΒΑΣΙΚΗ ΖΩΗ 631 ⇒ 580
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΩΗΣ 79 ⇒ 82

GangplankQWrapper Q – Κουμπουριά
Αφαιρέθηκε: ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑ; Δεν αναπληρώνει πλέον Μάνα κατά την εκτέλεση
ΚΟΣΤΟΣ 50 Μάνα ⇒ 40 Μάνα

KassadinΚάσαντιν

Το W έχει μικρότερο χρόνο επαναφόρτισης και μεγαλύτερη αναλογία.

Για ήρωας που ξεχωρίζει στο τέλος του αγώνα, ο Κάσαντιν ίσως πληρώνει το μεγαλύτερο τίμημα όσον αφορά στις αδυναμίες του, καθώς συχνά χάνει αγώνες ευθύς εξ αρχής, πριν ολοκληρώσει τα αντικείμενα που χρειάζεται για να πάρει μπροστά. Δεν θέλουμε να υπερβάλουμε, αλλά… εδώ είμαστε. Ο Κάσαντιν ενισχύεται.

NetherBlade W – Απόκοσμη Λεπίδα
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 9 δευτερόλεπτα ⇒ 7 δευτερόλεπτα
ΑΝΑΛΟΓΙΑ 0,6 Ισχύος Ικανότητας ⇒ 0,7 Ισχύος Ικανότητας

KhazixΚα’Ζιξ

Διαύγεια. Έχουμε καιρό να πούμε αυτήν τη λέξη, ε; Διαύγεια.

KhazixQ Q – Μυρωδιά του Φόβου
ΣΤΟΧΟΣ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ Η οπτική ένδειξη της βασικής αμφίεσης του Κα’Ζιξ και του Φύλακα της Άμμου Κα’Ζιξ για απομονωμένους εχθρούς περιλαμβάνει πλέον έναν δείκτη γύρω από το εχθρικό στόχο, παρόμοια με τον Μεταλλικό Κα’Ζιξ

KindredΚίντρεντ

Απλώς διορθώνουμε μερικά σφάλματα με τους Κίντρεντ, ενόσω οι παίκτες συνηθίζουν στις μοναδικές τεχνικές κυνηγιού του ζεύγους στη ζούγκλα.

Παθητική – Σημάδι των Κίντρεντ
ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Το εικονίδιο του μίνι χάρτη για τα σημάδια των Κίντρεντ απεικονίζει πλέον σωστά τα χρώματα συμμάχων/εχθρών. Τα θηράματα των σύμμαχων Κίντρεντ θα εμφανίζονται πάντα μπλε και τα θηράματα των αντίπαλων Κίντρεντ θα εμφανίζονται πάντα κόκκινα.
ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΕ Διορθώθηκε ένα σφάλμα που επέτρεπε στους Κίντρεντ να αποκτούν παθητικά στοίβες από τέρατα που δεν ήταν θηράματα.

MordekaiserΜορντεκάιζερ

Το μερίδιο εμπειρίας που λαμβάνει ο Μορντεκάιζερ από την εκτέλεση μονάδων μειώνεται στο μισό.

Αυτό είναι πολύ απλό. Ο μηχανισμός διαμοίρασης εμπειρίας είναι απολύτως απαραίτητος για την επιτυχία του Μορντεκάιζερ σε λωρίδες διδύμου, αλλά το ποσό είναι εμφανώς υπερβολικό. Αυτό που προοριζόταν να τον βοηθήσει να επιβιώσει εναντίον πιεστικών αντιπάλων εξ αποστάσεως καταλήγει να αυξάνει ακόμη περισσότερο την ισχύ του Μορντεκάιζερ, όταν έχει το προβάδισμα. Μετριάζουμε την ισχύ για να αποκαταστήσουμε κάποια ισορροπία και να δούμε αν μπορούμε να διατηρήσουμε τον Μορντεκάιζερ ως βιώσιμη επιλογή, χωρίς να γίνει το τέρας που είναι τώρα.

Γενικά
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ «ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» Ο τίτλος άλλαξε από Άρχοντας του Μετάλλου ⇒ σε Σιδηρούν Φάντασμα. Ευχαριστούμε τον επικαλεστή Βόρειας Αμερικής Veraska για την πρόταση!

MordekaiserCreepingDeathCast W – Θεριστές της Θλίψης
ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 0% ⇒ 50%

MordekaiserChildrenOfTheGrave R – Κατάρα του Τάφου
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ Τα τέρατα της ζούγκλας δεν αγνοούν πλέον το φάντασμα του Δράκου του Μορντεκάιζερ

RivenΡίβεν

Ο Χρόνος Επαναφόρτισης του R αυξάνεται.

Η Ρίβεν είναι μια ηρωίδα που, όταν τα καταφέρνει, είναι εντυπωσιακή, αλλά και δύσκολη ως αντίπαλος, καθώς εκτοξεύει στον αέρα ό,τι βρει μπροστά της, αφήνοντας στους αντιπάλους της λίγες επιλογές. Για μια ηρωίδα της οποίας 3 βασικές ικανότητες είναι τόσο ισχυρές από μόνες τους, ο χρόνος επαναφόρτισης της Λεπίδας του Εξόριστου ήταν πάντα ρυθμισμένος με βάση την πρόσβασή της σε αντικείμενα μείωσης χρόνου επαναφόρτισης. Τώρα, όμως, με την αυξανόμενη δημοφιλία ορισμένων πραγμάτων, όπως οι ρούνοι μείωσης χρόνου επαναφόρτισης και του Μαύρου Θεριστή, είναι πιο εύκολο από ποτέ για τη Ρίβεν να φτάσει το όριο του 40% και ν’ αρχίσει να καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής.

Η αύξηση στο χρόνο επαναφόρτισης της υπέρτατης ικανότητας της Ρίβεν δεν θα αλλάξει πολύ τις τρέχουσες ισορροπίες όταν φτάσει το κρίσιμο σημείο, αλλά θα αυξήσει το διάστημα μεταξύ των χρήσεών της, κάτι που θα κάνει τη διαφορά στις αψιμαχίες που δίνει η Ρίβεν, στο δρόμο για να γίνει πανίσχυρη ή να χάσει την πρωτοκαθεδρία της.

RivenFengShuiEngine R – Λεπίδα του Εξόριστου
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 110/80/50 δευτερόλεπτα ⇒ 130/95/60 δευτερόλεπτα

VeigarΒέιγκαρ

Η βασική ζημιά του Q και του W μειώνονται.

Πρόσφατα, τα όνειρα του Βέιγκαρ να συντρίψει τους αντιπάλους του έχουν γίνει σκληρή πραγματικότητα. Τώρα δεν είναι πια πίσω στην πρόκληση ζημιάς και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό ως ο ίσως καλύτερος ήρωας στους ρυθμούς αύξησης της Ισχύος Ικανότητας στο LoL. Μας αρέσει ο τρόπος που ο Βέιγκαρ πρώτα φαρμάρει και μετά κυριαρχεί στην πορεία του αγώνα και γι’ αυτό ψαλιδίζουμε μέρος των βασικών του στατιστικών, ώστε να βασίζεται ακόμη περισσότερο στη δυνατότητά του να αποκτά στοίβες με το Οδυνηρό Χτύπημα (και τη δυνατότητά σας να το επηρεάσετε) για έχει επιτυχία στο παιχνίδι.

VeigarBalefulStrike Q – Οδυνηρό Χτύπημα
ΜΑΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ 80/125/170/215/260 ⇒ 70/110/150/190/230

VeigarDarkMatter W – Σκοτεινή Ύλη
ΜΑΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ 120/170/220/270/320 ⇒ 100/150/200/250/300

ZileanΖίλεαν

Νέα παθητική που επιτρέπει στον Ζίλεαν να δωρίζει επίπεδα. Το Q έχει καλύτερη απόκριση.

Η παθητική του Ζίλεαν είναι μια απ’ αυτές τις ιδέες που είναι εξαιρετική στη θεωρία, αλλά πάσχει στην πράξη. Η δυνατότητα επηρεασμού της εμπειρίας είναι εξαιρετική θεματολογικά, μιας κι ο άρχοντας του χρόνου Ζίλεαν είναι γνωστός για τη σοφία του, αλλά παρουσίασε τα ίδια προβλήματα που έχουν συνήθως οι αύρες: είτε είναι εξαιρετικά αδύναμες (ακόμη κι όταν είναι ισορροπημένες) είτε οι παίκτες νιώθουν την επίδρασή τους (οπότε είναι υπερβολικά ενισχυμένες). Για να γλιτώσουμε από τον πονοκέφαλο της αύρας που επηρεάζει ένα ήδη μη ορατό πλεονέκτημα (εμπειρία;), ο Ζίλεαν αποκτά μια ολοκαίνουρια ικανότητα: τον Εμφιαλωμένο Χρόνο.

Ουσιαστικά, ο εμφιαλωμένος χρόνος του Ζίλεαν κάνει ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη παθητική, υπό την έννοια ότι δίνει εμπειρία στους κοντινούς συμμάχους, αλλά τη διαχωρίζει σε διακριτά μέρη που είναι εμφανή σε εσάς και τους φίλους σας. Τώρα οι απανταχού παίκτες του Ζίλεαν μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένοι με τη συνεισφορά τους στην ομάδα: μπορούν να συμπληρώνουν το επίπεδο ενός παίκτη ζούγκλας, ώστε να μπορεί να στήσει ενέδρες με την νεοαποκτηθείσα υπέρτατη ικανότητά του ή μπορούν να δίνουν ακόμη περισσότερες στοίβες σε συμμάχους και σε συνδυασμό με τη Χρονομετατόπιση να τους καθιστούν χρονο-επωμιστές.

Τέλος, έχουμε μερικές αλλαγές στην Ωρολογιακή Βόμβα, ώστε να έχει πολύ καλύτερη απόκριση. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να φαίνονται μικρές στην πράξη, αλλά κάναμε εξονυχιστικό έλεγχο, για να λύσουμε έναν μεγάλο αριθμό ζητημάτων που είχαν αναφερθεί από τους παίκτες (τα οποία σχετίζονταν ιδιαίτερα με τη χρηστικότητα και την οπτική σαφήνεια), γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά και πείτε μας τη γνώμη σας. Αν δεν ήσαστε ο φανατικότερος οπαδός των Ζιλεανών, τώρα είναι η ώρα να τον δοκιμάσετε (εμείς θα φύγουμε τώρα).

Γενικά
ΕΥΕΛΙΞΙΑ Πλέον έχει προτεινόμενα αντικείμενα τόσο για στυλ παιχνιδιού Ισχύος Ικανότητας όσο και υποστήριξης
Νέο: Παθητική – Εμφιαλωμένος Χρόνος

Ο Ζίλεαν εμφιαλώνει εμπειρία στη διάρκεια του χρόνου. Όταν έχει αποθηκεύσει αρκετή εμπειρία για να δώσει σε κάποιον σύμμαχό του ένα νέο επίπεδο, μπορεί να κάνει δεξί κλικ σ’ αυτόν και να δώσει την αποθηκευμένη εμπειρία τόσο στον ίδιο όσο και στο σύμμαχό του.
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 120 δευτερόλεπτα
ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 2/3,5/5/6/12 κάθε 5 δευτερόλεπτα (στα επίπεδα 6/11/16/18)
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο Εμφιαλωμένος Χρόνος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατάσταση μάχης.

ZileanQ Q – Ωρολογιακή Βόμβα
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ Οι βόμβες προσκολλώνται από άκρη σε άκρη, αντί από κέντρο σε κέντρο. Η λειτουργία παραμένει αμετάβλητη, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο προβλέψιμο (ιδιαίτερα εναντίον μεγαλύτερων ηρώων).
ΡΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΒΟΜΒΑ Οι βόμβες προσκολλώνται πλέον σε συμμάχους σε μεγαλύτερες αποστάσεις, όταν προσγειωθεί η βόμβα για πρώτη φορά, αν δεν υπάρχουν εχθροί κοντά στην περιοχή προσγείωσης της βόμβας
ΘΑ’ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΡΗΞΗ Διορθώθηκε μια σειρά ζητημάτων αναφορικά με το χρόνο εκτέλεσης του κινούμενου γραφικού και των οπτικών εφέ της Ωρολογιακής Βόμβας κατά τη ρίψη
Ξόρκια «ανατίναξης»

Αυτό το σφάλμα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί, αλλά διορθώθηκε στην ενημέρωση 5.20 (δηλαδή όχι σε αυτήν!). Με αφορμή πρόσφατα γεγονότα, αποφασίσαμε ότι είναι φρόνιμο να μάθετε πως αυτό έχει ήδη διορθωθεί στους τρέχοντες σέρβερ. Τώρα μπορείτε να ανατινάξετε τα πάντα!

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ Διορθώθηκε ένα σπάνιο σφάλμα, όπου ξόρκια που μπορούν να «ανατιναχτούν» μετά την άφιξή τους σε μια στοχευμένη θέση (π.χ.
GragasQ Q – Κύλιση Βαρελιού του Γκράγκας,
LuxLightStrikeKugel E – Λαμπρή Μοναδικότητα της Λουξ,
ZiggsW W – Σάκος Εκρηκτικών του Ζιγκς) θα μπορούσαν να σταματήσουν να δουλεύουν για το υπόλοιπο του αγώνα

Αντικείμενα

3342Σφαίρα Ενόρασης

Διορθώθηκε ένα ύπουλο σφάλμα, όπου η Σφαίρα Ενόρασης είχε μικρότερη ακτίνα μετά την απόκτηση επιπέδου.
ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ 400 στο επίπεδο 9 ⇒ 550 στο επίπεδο 9

Σύστημα υποβολής αναφοράς

Μετά από τις πρόσφατες ενημερώσεις που έγιναν στο σύστημα άμεσων σχολίων, θα κάνουμε δύο σημαντικές βελτιώσεις στη διαύγεια και λειτουργικότητα του συστήματος υποβολής αναφοράς. Πρώτα από όλα, ο συνολικός αριθμός κατηγοριών θα μειωθεί στους επτά, ώστε να βελτιωθεί η ακρίβεια των πληροφοριών λόγω της μείωσης των περιττών κατηγοριών. Δεύτερον, οι παίκτες που υποβάλλουν αναφορές μπορούν πλέον να επιλέγουν έως και τρεις κατηγορίες κατά την υποβολή της αναφοράς, ώστε να περιγράφονται με μεγαλύτερη ακρίβεια οι περιστάσεις που κάποιος παίκτης επέδειξε πολλά είδη προσβλητικής συμπεριφοράς στο παιχνίδι. (Σημείωση: η επιλογή πολλών αιτιών στις αναφορές σας δεν αυξάνει την αυστηρότητά τους και οι εσφαλμένες αναφορές ενδέχεται να επιφέρουν ποινές).

Διορθώσεις σφαλμάτων

  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα, όπου ορισμένα αρχεία ξανακατέβαιναν χωρίς να είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η E – Πύρινη Ασπίδα του Τίμπερς δεν ενεργοποιούσε επιδράσεις κατά το χτύπημα ικανότητας που ενεργοποιεί η ασπίδα της Άνι
  • Τα οπτικά εφέ των επιθέσεων των φυτών της Στοιχειωμένης Ζάιρα είναι και πάλι τρομακτικά, όπως πρέπει
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου ορισμένα σωματίδια τρεμόπαιζαν, όπως αυτά της W – Μανίας του Λύκου των Κίντρεντ και των τούνελ από το W – Τρύπωμα της Ρεκ’Σάι

Επερχόμενες αμφιέσεις

Οι παρακάτω αμφιέσεις θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης 5.21:

  • Δολοφόνος Τζινξ
  • Δολοφόνος Πάνθεον
  • Ζόμπι Νούνου

Jinx_3

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends