Οι Elysium στο group stage του South East Europe Championship

5 ομάδες από την Ελλάδα κατάφεραν να περάσουν στα τελικά του ESL South East Europe Championship στο League of Legends.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

5 ομάδες από την Ελλάδα κατάφεραν να περάσουν στα τελικά του ESL South East Europe Championship στο League of Legends.

Με την νίκη τους οι Elysium σημερα στο Last Chance αλλά και οι Lel is kanzur σαν finalists μπήκαν στο group των Ελληνικών ομάδων που θα διαγωνιστούν για μια θέση στα τελικά της Βουδαπέστης.

Screenshot_2

Στο Group stage από τις 16 ομάδες οι 5 είναι Ελληνικές…   Different Dimension, OnTop, Void Gaming, Elysium και Lel is kanzur.

Η ομάδα των Elysium με τη σημερινή της νίκη επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Νέος στόχος να βγει πρώτη στον όμιλό της ωστε να έχει πολλές πιθανότητες στα Online playoffs!

Αναλυτικότερα για την σημερινή πορεία των Elysium:

Η ομάδα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον Γύρο των 32 όπου και αντιμετώπισε τη Σέρβικη ομάδα των Inflammables Flammables όπου με τελικό σκορ 15-1 στα kills σε αγώνα διάρκειας 22 Λεπτών πέρασε νικηφόρα στον Γύρο των 16.

Στον Γύρο των 16 το Seed Bracket τους έφερε αντιμέτωπους με τους Ούγγρους StoNerds. Σε 30 Λεπτά αγώνα οι Elysium Gaming πέρασαν και πάλι νικηφόρα, πιο δύσκολα αυτή τη φορά με τελικό σκορ 18-11 στα Kills.

Στον προημιτελικό γύρο (Γύρος των 8), ήρθε αντιμέτωπη με τη Βουλγάρικη Restart. Ούτε αυτή η ομάδα ήταν αρκετή για να σταματήσει τη πορεία της ομάδα στον προκριματικό. Έτσι με τελικό σκορ 27-15 σε παιχνίδι διάρκειας 41 λεπτών οι Elysium βγήκαν και πάλι νικητές και προκρίθηκαν στα ημιτελικά μαζί με άλλες 3 Ελληνικές ομάδες.

Στον ημιτελικό οι Elysium Gaming αντιμετώπισαν την ομάδα των Mid Champs στον 2ο Εμφύλιο Ημιτελικό. Οι Elysium Gaming πέρασαν και από εκεί νικηφόρα στον τελικό εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους. Με τελικό σκορ 19-8 σε παιχνίδι διάρκειας 32 λεπτών οι Elysium προκρίθηκαν.

Στον τελικό συνάντησαν την ομάδα των Lel is kanzur την οποία και νίκησαν οπότε πάνε στους ομίλους με advantage στην κλήρωση.

Μπορείτε να δείτε τα brackets του σημερινού last chance τουρνουά εδώ!

Οι 5 που απαρτίζουν την ομάδα των Elysium ειναι οι εξής:
Top Lane: Delitto (GR)
Jungler: LeLeNaGa (GR)
Middle Lane: uPooD (GR)
ADC: DoublePrince (GR)
Support Carry: ToBi (GR)

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983