Ανατροπή και πρόκριση για τους KOO Tigers

Οι KOO Tigers με εκπληκτική απόδοση πέρασαν στα ημιτελικά επικρατώντας 3-1 των KT Rolster

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

League of Legends World Championship: Τι κι αν έχασαν το πρώτο game; Οι KOO Tigers με εκπληκτική απόδοση πέρασαν στα ημιτελικά επικρατώντας 3-1 των KT Rolster

image5_koo_ktrΟι KOO Tigers θα είναι τελικά οι αντίπαλοι των Fnatic στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος League of Legends, καθώς μετά από τέσσερα games έκαμψαν την αντίσταση των συμπατριωτών τους KT Rolster. Origen εναντίον SKT T1 το άλλο ζευγάρι.

KT Rolster vs. KOO Tigers 1-0

Το παιχνίδι αναμενόταν αμφίρροπο και αυτό αποδείχτηκε και μέσα στο summoner’s rift. Οι δύο ομάδες για περίπου 25 λεπτά μάχονταν για το ποια εκ των δύο θα αποκτήσει το ουσιαστικό προβάδισμα με τους KT να «χαμογελούν» στο τέλος. Οι KOO Tigers πήγαν (ορθά) να πάρουν drake όμως ο Score (Gragas 1/0/5) τον έκλεψε και μετά flashαρε εκτός του pit. Εκεί έρχεται το μεγάλο λάθος από πλευράς KOO Tigers που ξεκινούν ένα fight απέναντι στους αντιπάλους τους που είχαν Darius και Kalista με ολοκληρωμένο Hurricane. Από ένα double kill για Arrow (Kalista, 3/0/5) και Ssumday (Darius, 4/5/6) με τον Score να ολοκληρώνει το ace και να οδηγεί την ομάδα στο baron. Δέκα λεπτά αργότερα όλα είχαν τελειώσει για τους KOO Tigers.

Το replay, τα picks, τα bans και τα στατιστικά του game

KT Rolster vs. KOO Tigers 1–1

Παρά το πολύ καλό τους ξεκίνημα (δύο γρήγορα kills για τον Ssumday που από 2-0 πήγε στο 2-7, 4k gold προβάδισμα κτλ) οι KT Rolster άρχισαν σιγά σιγά να χάνουν έδαφος στο δεύτερο game όταν έκαναν κάποιες… αμφιλεγόμενες επιλογές. Μετά το 30’ το παιχνίδι απλά φώναζε «KOO Tigers» καθώς μετά από δύο σερί καλά team fights, ήρθαν δύο baron για να μην μείνει τίποτα όρθιο στο base των KT. Πολύ κακό early game για τους Tigers που βελτιώθηκαν στην πορεία, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους και έφτασαν στο 1-1. Το 0/2/0 του Smeb (έπαιζε Fiora) έγινε 8/2/5 και μαζί με τον Κur0 (4/0/9 με Veigar) τρομοκρατούσαν τους KT.

Το replay, τα picks, τα bans και τα στατιστικά του game

KT Rolster vs. KOO Tigers 1-2

Εκεί που περιμέναμε ένα αμφίρροπο τρίτο game, ήρθαν οι KOO Tigers να μας δείξουν πως κερδίζουν και εύκολα Οι KT αποφάσισαν να ξαναδώσουν Fiora στον Smeb (παρόλο που λίγο νωρίτερα τους διέλυε με την συμπαθέστατη κυρία) και το πλήρωσαν με την δεύτερη τους ήττα. Καθοριστικό ήταν το team fight στο 26′ όταν και Pray (4/1/6 με Ashe) και Smeb (4/2/5) έδωσαν ace στην ομάδα τους και στη συνέχεια baron. Απόλυτη κυριαρχία για τους KOO που έδειχναν να είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρόκριση.

Το replay, τα picks, τα bans και τα στατιστικά του game

KT Rolster vs. KOO Tigers 1-3

Ενθαρρυντικό το ξεκίνημα των KT Rolster στην 4η αναμέτρηση, καθώς στο early game ήταν σταθερά μπροστά ενώ βρέθηκαν να έχουν και διαφορά μεγαλύτερη των 6k gold. Για αρκετή ώρα φαινόταν πως απλά θα snowballάρουν το παιχνίδι και πως θα οδηγηθούμε στο 2-2, όμως υπολόγιζαν χωρίς τους… KOO Tigers. Οι συμπατριώτες τους έκαναν ένα μεγάλο come back, πέρασαν μπροστά και με την εξασφάλιση του baron buff άρχισαν να πιέζουν όλο και πιο πολύ. Οι προσπάθειες των Rolster να ξαναμπούν στο παιχνίδι ήταν μάταιες με τον δεύτερο baron να πηγαίνει και αυτός στους KOO και το παιχνίδι να λήγει στο 40ο λεπτό. Υπομονή, σωστό shotcalling και φυσικά πολύ ταλέντο για την ομάδα από τη Νότια Κορέα που προκρίνεται δίκαια στους τέσσερις.

Το replay, τα picks, τα bans και τα στατιστικά του game

sce

Περισσότερα νέα για το League of Legends