Το 1ο Πανελλήνιο Game Of Drones

Το Game of Drones έλαβε χώρα χτες στο Media Markt του Ρέντη

Το Game of Drones έλαβε χώρα χτες στο Media Markt του Ρέντη και το Gamespace ήταν εκεί για να καλύψει την εκδήλωση

12108928_959925314044314_5482555917290629836_n

Το Games of Drones είναι ένας Πανελλήνιος διαγωνισμός που διοργάνωσε η αλυσίδα καταστημάτων Media Markt. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν για την πρώτη θέση στο εκάστοτε βασίλειο. Τα βασίλεια ήταν 9: Κρήτη, Νησιά Αιγαίου, Πελοπόννησος, Νησιά Ιονίου, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος, Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη. Αφού λοιπόν επιλέχθηκαν οι 9 καλύτεροι, στις 17/10 στις 16:00 ακριβώς ξεκίνησε η πρώτη φάση του τελικού στο Media Markt στο Ρέντη. Οι παίκτες αγωνίστηκαν αρχικά με Jumping Sumo και οι 3 που σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους στον αγώνα μετ’ εμποδίων πέρασαν στον τελικό. Πιο συγκεκριμένα τα βασίλεια της Κρήτης, Πελοποννήσου και των Νησιών του Ιονίου.

Στην δεύτερη και τελική φάση, οι φιναλίστ διαγωνίστηκαν με AR Drone (Drone αέρος). Θα έπρεπε να απογειώσουν το Drone και έπειτα από μια εύκολη διαδρομή να το προσγειώσουν. Ο παίκτης που θα σημείωνε τον καλύτερο χρόνο θα ήταν κι ο μεγάλος νικητής. Έτσι λοιπόν έγινε και αδιαμφισβήτητος νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Βασιλάκης από το βασίλειο της Κρήτης, με απίστευτους χρόνους και στις 2 φάσεις του τελικού.

Οι 6 φιναλίστ που δεν προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση κέρδισαν από μία δωροκάρτα των 50€. Οι 2 φιναλίστ κέρδισαν από ένα Jumping Sumo Drone και ο νικητής πήρε ένα Jumping Sumo και ένα AR Drone. Στο κοινό κληρώθηκαν 10 Allou Day Pass καθώς και ένα MLS iQTalk Onyx Black Dual Sim.

20151017-DSC_0495

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Γιώργος Λιανός και η Λάουρα Νάργες, ενώ υπήρχε φαγητό, νερό και redbull για το κοινό καθ ‘όλη σχεδόν την διάρκεια της. Γενικότερα ήταν ένας πολύ καλά στημένος διαγωνισμός όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Εντύπωση μας έκανε πως σχεδόν σε κανένα τεχνολογικό site δεν στάλθηκε έστω ένα δελτίου τύπου ώστε να διαφημιστεί περαιτέρω η εκδήλωση. Ακόμα και εμείς το είδαμε τυχαία στην σελίδα της Media Markt στο Facebook. Έχει παρατηρηθεί σε αντίστοιχα events πολύ μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, και παρόλο που εδώ οι διοργανωτές είχαν μεγάλο budget για τον τεχνικό εξοπλισμό, το promotion δεν ήταν τόσο καλό και οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπέρασαν τα 200 άτομα.

20151017-DSC_0509

Εμείς σαν Gamespace αναμένουμε το επόμενο Game Of Drones και ελπίζουμε την επόμενη φορά να είναι ακόμα καλύτερο!

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga