Δεν δυσκολεύτηκαν οι SKT T1

Με σβηστές τις «μηχανές» οι SKT T1 προκρίθηκαν με 3-0 στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

League of Legends World Championship: Με σβηστές τις «μηχανές» οι SKT T1 προκρίθηκαν με 3-0 στα ημιτελικά της διοργάνωσης
skt1
Οι ΑHQ E-Sports Club δεν κατάφεραν να αντισταθούν στις… ορέξεις των SK Telecom T1 και έπεσαν θύμα «σκούπας». Δύο εύκολα games και ένα κάπως πιο «ζόρικο» ήταν αρκετά για τον Faker και την παρέα του, που πλέον προετοιμάζονται για τον ημιτελικό απέναντι στους Origen.

SK Telecom T1 vs. AHQ E-Sports Club 1-0

Από το πρώτο game, φάνηκε η τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι SKT T1 ορθά στέρησαν την Jinx από τον ΑΝ την ώρα που οι AHQ από την πλευρά τους άφηναν εκτός Azir και Ryze δύο picks τα οποία κάνει συχνά ο Faker. O mid laner των SKT «βολεύτηκε» με Lulu (1/0/6) όμως δεν ήταν εκείνος το πρόβλημα για τους AHQ που είχαν απέναντι τους τον Bang που έκανε ότι ήθελε με Tristana (5/1/5), διαλύοντας turrets και αντιπάλους σε χρόνο dt. Το 1-0 είχε έρθει εύκολα σε 34 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα.

Το replay, τα picks, τα bans και τα στατιστικά του game

SK Telecom T1 vs. AHQ E-Sports Club 2-0

Αν το πρώτο ήταν εύκολο για αυτό τι να πει κανείς; Faker (7/0/3 με Ryze) και Bang (7/1/7 με Kalista) μετέτρεψαν το παιχνίδι σε υγιεινό περίπατο για τους SKT T1, που πλέον ήταν μόλις μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά των Βρυξελλών. Παρά το γεγονός ότι είχαν κάποια πολύ καλά picks (Darius, Elise, Thresh), οι AHQ δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ηττήθηκαν εύκολα για δεύτερη συνεχόμενη φορά από το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η διαφορά ήταν τεράστια και φαινόταν και μέσα στο summoner’s rift.

Το replay, τα picks, τα bans και τα στατιστικά του game

SK Telecom T1 vs. AHQ E-Sports Club 3-0

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για να μπορούμε να πούμε πως είδαμε κάτι ενδιαφέρον. Αν και έδωσαν first blood στο 3:32, οι AHQ πάλεψαν για 44 λεπτά απέναντι στο «θηρίο», με το fight του 43ου λεπτού (τέσσερα kills για κανένα) να κρίνει το game. Οι AHQ μπορεί να μην βρίσκονται στο επίπεδο των SKT Τ1, ωστόσο αποτελούν μια εξαιρετική ομάδα και το απέδειξαν και στο φαράγγι, καθώς δεν «πούλησαν» φτηνά το τομάρι τους. Κυνήγησαν το game όσο μπορούσαν όμως ο Bang για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ασταμάτητος (8/1/6 με Tristana) και η «σκούπα» ήρθε μετά από περίπου 44 λεπτά.

Το replay, τα picks, τα bans και τα στατιστικά του game

quarter

Περισσότερα νέα για το League of Legends