Το Until Dawn ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες

Το horror game Until Dawn, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες για τις πωλήσεις του.

Το horror game Until Dawn, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες όσον αφορά τις πωλήσεις του και μάλιστα, έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για ένα μελλοντικό sequel. Πιο συγκεκριμένα, ο executive producer, Pete Samuels, σε σχετική συνέντευξη του στο PlayStation Lifestyle ανέφερε: «Σίγουρα ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας». Παρόλα αυτά όμως, ένα συγκεκριμένο ποσοστό πωλήσεων σχετικά με το παιχνίδι δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.

Τον προηγούμενο μήνα, ο πρόεδρος των SCE Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, ανέφερε πως είχε μείνει κατάπληκτος από το πόσο καλά πήγε σε πωλήσεις το παιχνίδι, ειδικά αν ληφθεί υπ’όψιν το γεγονός ότι η εταιρεία είχε κάνει πολύ λίγο marketing για το συγκεκριμένο. Στη συνέχεια ανέφερε, πως το παιχνίδι πρόκειται να πουλήσει πολύ καλά και μέσα στη περίοδο των διακοπών, γεγονός που θα το καταστήσει μία μεγάλη επιτυχία για το PS4.

Επιπροσθέτως, πληροφορίες αναφέρουν πως οι developers των Supermassive Games ήδη σκέφτονται ενδεχόμενα για το Until Dawn 2, παρόλο που είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι πιο συγκεκριμένο.

Το Until Dawn, κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου στην Αμερική, στις 26 του ιδίου μήνα στην Ευρώπη και στις 28 στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PS4.

 

 

Περισσότερα νέα για το Until Dawn

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.