Οι Natus Vincere ανακοινώνουν την επιστροφή τους στο LoL eSports

Οι Natus Vincere ανακοινώνουν την επιστροφή τους στο LoL eSports

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

lol_squad

Από τους πιο μεγάλους και φημισμένους οργανισμούς στα eSports, οι Natus Vincere (Na’Vi) έχουν ανακοινώσει ότι θα επιστρέψουν στο League of Legends, μετά από την πρώτη φορά τους το 2012.

Capture

 

Οι Na’Vi θα ξεκινήσουν την αναζήτησή τους για ολόκληρο το καινούργιο roster, με την επιλογή τους να προσεγγίσουν τη διαδικασία από την παραδοσιακή άποψη των sports. Από κάτω η ανακοίνωση:

Θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας στα παραδοσιακά sports: πρώτα θα προσλάβουμε managers και μετά θα διαμορφώσουμε την ομάδα μας στο League of Legends, ανάλογα με τις προδιαγραφές τους. Όσο τα eSports εξελίσσονται, τόσο θα προσεγγίσουν τους κανόνες  και τις αρχές των παραδοσιακών sports. Ελπίζουμε ότι η αποφασή μας να ακολουθήσουμε τον παραδοσιακό τρόπο να είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σε μερικές μέρες θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με τη θέση του προπονητή του League of Legends, οπότε να παρακολουθείτε το site μας για νεότερα. Είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε το βιογραφικό σας, ειδικά αν θεωρείτε τον εαυτό σας αρμόδιο επαγγελματία, ικανό να επιτεύξει όλα τα σημαντικά καθήκοντα στη συγκεκριμένη θέση!

Ο Na’Vi CEO Alexander “ZeroGravity” Kokhanovsky είπε:

Τα eSports εξελίσσονται συνεχώς, έτσι και εμείς προχωράμε μπροστά. Είμαι σίγουρος πως η καινοτομία θα αποδείξει πως τα sports είναι αποτελεσματικά στην διαμόρφωση της ομάδας του LoL.

Ενώ οι Na’Vi έχουν τη βάση τους στην Ουκρανία, δεν είναι σίγουρο για την ομάδα που θα είναι. Το 2012, οι Na’Vi αγωνίστηκαν στο OGN της Κορέας The Champions πρίν πέσουν στην 11η θέση. Με την συμμετοχή τους στο 2016 Spring Season κιόλας δηλωμένη, οι Natus Vincere πιθανόν να μπούνε στο LCS, αφού αγόρασαν το roster των Dignitas EU, οι οποίοι πρόσφατα προκρίθηκαν στο 2016 Ευρωπαϊκό LCS. Σαν Dignitas έχουν ήδη ομάδα στο NA LCS, όπου μια εκ των δύο πρέπει να πουληθεί πριν την αρχή της σεζόν.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο